Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Európa valóban támadás alatt áll?

Európa valóban támadás alatt áll?

Figyelt kérdés

Több külföldi oldalt is olvasok és nekem ez a tapasztalatom.Többen mondják hogy "Europe under attack", "Great Britain under attack".Csak egy vallás által.

Több iszlám hitű ember kijelentette hogy kell nekik Európa és azt szeretnék hogyha többen lennének mint az őslakosok.

Egyes Angol városrészeken már bevezették a saját vallási jogi rendszerüket persze illegálisan.És az utca elején ki van írva hogy Saría torvények uralkodnak itt.

Mert ahogy a külföldiek mesélik , bizony ez a bevándorlás megdobta a bűnözési rátát.

És a félelem nem alaptalan , ha elegen lesznek akkor megválaszthatnak maguknak teljesen demokratikusan és szabályosan egy iszlám hitű vezetőt aki bevezeti a saját vallási törvényeiket.

2013. jan. 19. 17:41
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Miért lennék rasszista és xenofób?

Csak mert nem szeretném hogy majd a feleségemnek meg a lányomnak csadort vagy burkát kelljen hordania?

Felőlem jöhet 5 millió kínai vagy orosz bevándorló , legyen német vagy orosz megszállás de iszlám az ne.

2013. jan. 19. 23:32
 22/33 A kérdező kommentje:
*hogy az iszlám legyen a meghatározó , vezető vallás és kultúra Európába azt ne.
2013. jan. 19. 23:34
 23/33 A kérdező kommentje:
Szerintem pont hogy bizonyos bevándorlók rasszisták és xenofóbok.Ők nem viselik hogyha valaki nem olyan vallású , nem olyan kultúrával rendelkezik mint ők.
2013. jan. 20. 09:51
 24/33 anonim ***** válasza:
Talán nem történik meg ilyesmi.. Csak azt nem értem, miért nem toloncolják ki ezeket. Ha Én elmegyek egy idegen országba, akkor alkalmazkodom. Jó lenne ha minden Ny-E-i ország ahová jönnek ezek a szélsőséges vallást gyakorlók, v bármilyen más népből való csoport, és nem tud beilleszkedni, alkalmazkodni, akkor minden magyarázat nélkül küldjék haza a fenébe...
2013. jan. 20. 13:23
 25/33 A kérdező kommentje:

És ez micsoda?

[link]

2013. jan. 20. 15:52
 26/33 anonim ***** válasza:

"Ha Én elmegyek egy idegen országba, akkor alkalmazkodom."

Akkor székely, felvidéki honfitársaid miért nem alkalmazkodnak Romániához/Szlovákiához?

2013. jan. 20. 16:00
 27/33 A kérdező kommentje:

Az egy más történet.

Ők nem bevándorlók nem úgy mentek oda hanem területi változások miatt ilyen a helyzetük.

De ha valaki önszántából elvándorol egy más országba akkor a minimum hogy megtanulja a nyelvet és alkalmazkodik.A vallását meg a kultúráját vagy hagyja otthon vagy tartsa a 4 fal között.

2013. jan. 20. 16:08
 28/33 anonim ***** válasza:

"Akkor székely, felvidéki honfitársaid miért nem alkalmazkodnak Romániához/Szlovákiához?"

Mert ők a saját hazájukban maradtak, nem mentek sehova.

2013. jan. 20. 16:09
 29/33 خديج&# ***** válasza:
45%
Kérdező, Amerikába nagyon nagy hullámba mentek ki a magyar bevándolrók, és pl az első nagy hullámot kifejezetten szerették, a másodikat meg utálták az amerikaiak, pont azért, mert nem akartak alkalazkodni, eszük ágában sem volt nyelvet tanulni és a legalja munkákat is alig akarták megcsinálni. De most is sok magyar megy ki úgy pl Londonba, hogy köze sincs az angol nyelvhez és mégis mennek- Akkor te őket is bírálod?... Ki vagy te?
2013. jan. 20. 16:15
 30/33 A kérdező kommentje:

Félre értesz utolsó.

Az alkalmazkodás alatt nem azt értem hogy britté kell válni.

Hanem a tiszteletre gondoltam , tisztelni kell az ottani lakókat , és tisztelni az ő szokásaikat , törvényeiket.

Ha én kimegyek Iránba alap hogy nem kezdek el sörözni vagy tequilázni.

2013. jan. 20. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!