Hahahahah. Nem vicces amit az egyik EU vezető mondott?
a "liberális" szócska mindenkire való dobálásával, mintha az valami nagyon rossz dolog lenne, és a szóferdítéseitekkel, csak saját magatokat oltjátok le. ;)
ennyire nem lehettek egyszerűek, de tényleg.van az szdsz, aminek nem túl sok köze van az eszméhez, csak ezt állítja magáról, és mindjárt megtanította a kedvenc oldalatok, hogy a liberalizmus egy rossz dolog?
:DDDDDDDD
Szerintem is igaza van a kérdezőnek! Mélységesen felháborított, hogy az EU nem tesz semmit. Nem velünk vagy szlovákiával, hanem ezzel a botrányos nyelvtörvénnyel, ami séeti az emberek alapvető jogait, és az államfő be nem engedésével.
Az a mocsok fico is azt sem tudta miért nem engedte be, össze vissza beszélt. Aztán végül arra hivatkozott, hogy veszélyt jelentene. Érted szlovákiában egy magyar, mikor az usából is mennek üzbeglóp.öcsbe is.
Demokratikus ember vagyok: mind a szadeszt, mind a liberalizmust egyenlő mértékben szarom keresztbe. :D
Amúgy liberalizmus ide, liberalizmus oda, a belinkelt Földes-cikkből süt a szubjektív elfogultság. Senkit nem izgat, hogy egy kis bérfirkász mitől tart a Gárdával vagy a Jobbikkal kapcsolatban. Otthon, négy fal közül arról fantáziál, amiről akar, a cikke ettől függetlenül értéktelen hazugság marad, mert köszönőviszonyban sincs a valósággal.
helo, én vagyok az, aki kérte a linket. akik itt mondják, hogy vona nem mondott olyat a cikk szerint, hogy megtámadja szlovákiát: OLVASD MÁR EL A CIKKET, HALIHÓ! ezt van benne, ha nem tudnál olvasni.
egyébként persze, Vona semmit nem mondd nyilvánvalóan, mindenre csak célozgat, hogy ne lehessen felelősségre vonni. egyébként mondott ilyet, már kb 23szor. mint ahogy sok más hajmeresztő baromságot is. sajnos.
Már nem azért, de elvileg a schengeni országok között nincs határ, és Szlovákia pont az Unió rendelkezését szegte meg pl. azzal, hogy Sólyomot nem engedték be az országba. Ilyenkor az EU-nak igenis szólnia kellene, hogy "hé figyelj már ez nem így működik, schengeni ország vagy, ha nem bűnözőkről van szó ki-be járhatnak az emberek"
De az EU-tól nem is lehet mást várni, nyilvánvaló, hogy leszrnak minket. Már eddig is az volt...
Egyébként röhej, amit olvastam korábban. Vona lerohanja a Felvidéket a gárdistákkal? És ezt elhiszitek, pedig az index íja? Már nem azért, de az index már adott olyanokat Vona szájába, amiket soha nem mondott. Ez is ilyen.
A kérdésre visszatérve, az hogy Vona "toborzott" 620 embert azt jogosan leszarják. Enyhén szólva: "ennyi ember szart sem ér".
Az UNIO cselekszik ha 10 ezren lesznek fegyverben és tényleg akarnak valamit, nem csak a szájuk nagy.
A lényeg az, hogy az UNIO dolga nem a hülyék terelgetése, hanem a tényleges baj elhárítása.
Hozzátenném még, hogy én jobb oldali vagyok, de amit a Jobbik csinál, az már sok. Mindenkinek akinek a Jobbik a szive csücske javaslom, hogy nézzen azon túl, hogy "Visszafoglaljuk Magyaroszág területét!"
Nameg kevesebb adó nincs munkanélküliség... De szépen is hangzik.
HA ezt tényleg eltudná érni a Jobbik, akkor hajrá, esküszöm rájuk szavaznék. De ilyen dolgokat utoljára 12 évesen egy mesefilmből láttam. Tehát a lényeg az, hogy amíg nem támadnak az UNIO nem tesz semmit, mivel csak beszélnek róla, éshát hülyeséget mondani nem tilos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!