Most, hogy Orbán azt mondta, hogy Norvégiában nincs orvosképzés, akkor mostantól ez lesz a fideszesek véleménye is, amíg mást nem mond? Még ha jó nagy hülyeség.
"Most akkor az a baj, hogy hülyeséget beszél, vagy az a baj, hogy nem támogatja azt, hogy Norvégiának termeljünk magyar pénzen orvosokat?"
Olvasd el a kérdést.
ma 12:50
Bemásoltam neked amiben kimondja, hogy norvégiában nincs orvosképzés. Ezt ne próbáljuk már megmagyarázni. És nem máshonnan másoltam mint Orbán hivatalos oldaláról.
"Norvégiában nincs orvosképzés, mert tudják, hogy olyan magas fizetést nem tudnak adni, hogy majd máshol más emberek pénzén kiképzett orvosokat tudnak magukhoz csábítani. "
Az első részt miként értelmezed??? NORVÉGIÁBAN NINCS ORVOSKÉPZÉS. Ne próbáljuk már megvédeni a saját hülyeségétől.
"Norvégiában nincs orvosképzés, mert tudják, hogy olyan magas fizetést nem tudnak adni, hogy majd máshol más emberek pénzén kiképzett orvosokat tudnak magukhoz csábítani."
szerintem, ennek a mondatnak maximum az a jelentése, hogy Norvégiában:
-nem képeznek orvosokat
-nem tudnak olyan magas fizetést adni, hogy a nem Norvégiában képzett orvosok ott akarnának gyógyítani.
Ergo: nincs orvosi ellátás Norvégiában :)
Bár gondolom, nem ezt akarta mondani. Csak tippelni tudok, hogy arra gondolt, hogy azért nem képeznek orvosokat, mert nem tudnának olyan magas fizetést biztosítani, hogy ott tartsák az ott képzetteket ("pénzkidobás").
Na mindegy, a lényeg, hogy van orvosképzés Norvégiában, és szerintem is tartalmazza az ellenkezőjét a mondata, akárhogy is értelmezem (nem találtam olyan értelmet benne, ami az ellenkezőjét bizonyítani).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!