Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért akarja beliltani az...

Miért akarja beliltani az inkubátorokat az ENSZ és az EU?

Figyelt kérdés

Inkább haljanak meg a nem kívánt kisbabák?

Nagy örömmel olvastam a mai újságban, hogy a Katolikus Karitász és a magyar katolikus egyház az országban 14 új inkubátort osztott szét a kórházakban, hogy a nem kívánt újszülötteket ott elhelyezve életben maradhassanak. Azért is okozott nagy örömet ez az akció, mert az EU és az ENSZ egy hónapja bejelentette, hogy meg akarja szüntetni az inkubátorokat Európában, arra az érthetetlen okra hivatkozva, hogy így sérül a babának az a joga, hogy megismerje a szüleit. A baba élethez való jogai nem érdekli az EU-t, aminek Magyarország is része.

Az összes európai országok egyházi vezetői közül csak a lengyelek álltak ki ezen esztelen döntés és érvelés ellen, a magyar MKPK is mélyen hallgatott.

Biztos egy ilyen hülye Európai Unióhoz akarunk tartozni?

2012. dec. 27. 09:28
1 2 3
 21/21 Andizsuzsi ***** válasza:

"Csak ugye nincsenek erre szabályok" - erről beszélek én is.

Hogy a katolicizmusról mi a véleményed, abba én nem szólok bele, mindenki maga alkotja a maga véleményét. A fenti esetet azonban nem az egyház, hanem az ír parlament dolga lenne rendezni.

A magyar abortusztörvénnyel én személy szerint egyet értek, mert az élet védelmét én fontosabbnak tartom, mint a nők azon választását, hogy az abortuszt, mint fogamzásgátlást alkalmazzák.

2012. dec. 28. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!