Mennyire tudja befolyásolni David Rockefeller a világ történelmét?
50 éve rátelepedtek a nemzetállamokra s adósságcsapdába hajszolják őket!
véresszájú vadkapitalista!
előttem lévővel egyet értek:
+ a bankszektortól kezdve a kormányokig mindenhová beépültek a szabadkőművesek, akik a pénzügyi oligarcha kiszolgálói, a Rotschieldok és Rockefellerek fenéknyalói, Bajnai ilyen!
Te buta vagy előttem lévő! Majd meg tudod, ha bedöntik a a forintot és mehetsz az erdőbe bogyót szedni, mert különben éhen fogsz halni. Most persze nagyokos vagy, mint más témákban, kedves szoci propagátor!
Mivel nem Magyarországon dolgozok engem aztán nem fog földhöz csapni, ha bedöntik a forintot. Érdekes amúgy, hogy a gonosz zsidó nagytőke, mindig csak a forintot akarja bedönteni, mintha arra épülne a világgazdaság.
"Nagy pénzekkel támogatták a rotchieldok a lenini kommunizmust"
XD
Ezt a marhaságot ki találta ki?
Ez itt a hivatásos rettegők alaptétele. Minden ami rossz, azt a zsidók pénzelték, hogy nyomorgassák az embereket. A kommunizmust, a kapitalizmust, a nácizmust, a pestist, a kolerát mindet ők pénzelik. Sőt, még nekik köszönhetjük azt is, hogy az élet véges. Azt is ők pénzelik.
irónia off.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!