Szerintetek a Rothschildok, Rockefellerek nem törekednek arra, hogy a világ politikusait irányítsák?
Egyébként egy korábbi hozzászólásra válaszolva.
Nem, nem azért mert zsidók. Szerintem Izrael lakosságát is feláldoznák, ha az a céljaik eléréséhez vezethet.
Ahogy tettek hasonlóképpen a 2. vh.-ban. A bankok talán nem segítették a nácikat?
persze hogy törekednek akkor nem lenne ekkora gonoszság a világban. persze zsidózók gondolkozzanak el mit gondolt a cionizmus szülőatya Herzl Tivadar
"Lényeges, hogy a zsidók szenvedése fokozódjon ... mert ez segíteni fogja tervünk megvalósítását. (...) Van egy remek ötletem: rá fogom venni az antiszemitákat, hogy számolják fel a zsidók gazdagságát. (...) Az antiszemiták segíteni fognak bennünket azáltal, hogy erősítik a zsidók üldözését és elnyomását. Az antiszemiták lesznek a legjobb barátaink" (Herzl naplójából, I. rész, 16. oldal).
Bush nagyapja is üzletelt egyébként a háború alatt Hitlerrel.
Mivel több Rotschild és ROckefeller is baromi magas beosztásban van, ezért le sem tagadható a befolyásuk.
Másrészt azon látszik még nagyon ezeknek a nagytőkéseknek a hatalma, hogy még az USA is becsicskul Izraelnek és eszeveszetten támogatja.
És sajnos azt is el tudom képzelni, hogy feláldoznák az izraeli átlagembereket, mint ahogy a 2. világháború alatt meghalt civil, ártatlan zsidók halálából is kizsigerelnek minden előnyt és százhúsz bőrt húznak le róla.
"A Rothschildoknak vagy Rockefellereknek ma már közel sincs akkora politikai vagy gazdasági hatalmuk mint azt sokan gondolják."
Ez nem igaz, ugyanis rég rájöttek, hogy nem közvetelnül, hanem közvetett módon érdemes résztvenniük a gazdaságban és a politikábanm, pont azért, hogy azt gondolják az emberek, amit te..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!