Miért nem ismerik el egyes államok Palesztinát? És most mi ez az Izrael-Gázai övezet hercehurca már megint? Mire fel?
Az előző vagyok.Lemaradt a címe :(
Egy zsidó tábornok fia a történelmi hazugságokról
Gyalázat a mi ott folyik!Ez a video azért is hiteles számomra ,mert egy zsidó ember vallomása.Soha nem az egyszerű ember tehet róla,mint ahogy mi is csak viseljük a következményeit vezetőink döntéseinek,akár jó akár rossz.A nagyhatalmak irányítanak minket,Amerika sem ok nélkül támogatja őket,hogy mi miért ???Valami nagyon nem jól van!
A zsidókkal egyébként semmi bajom,főleg a magyarokkal,nem vagyok rasszista.
En nem ertem ezt! Eddig is tele volt a vilag azzal, hogy a zsidok epitenek a "teruleteken". Most mi valtozott?
Vagy valojaban korabban nem is epitettek, csak a propaganda szovegelt?
Es azt sem ertem, hogy ha a vilag tamogatta az eddigi megegyezesek ELLENEBEN a palesztin allam megegyzezes nelkuli, azaz EROSZAKOS kikialtasat, akkor most mit csodalkozik, hogy a zsidok is megteszik az ellenlepeseket?
Vilagos, hogy itt nem egy uj arab allam letrehozasarol, hanem Izrael eltorlesenek szandekarol van szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!