Te kire szavaznál? Obama vagy Romney?
Figyelt kérdés
És indokoljátok is meg légyszíves. Én Obamára szavaznék, mert Romney külpolitikai szempontból túl aggresszívnek tűnik.2012. nov. 6. 20:32
11/15 anonim válasza:
Obamának drukkoltam és nyert. Romney köszönőbeszéde és arra való bíztatása a támogatói részére, hogy munkájukkal támogassák az országépítése érdekében a kormányt, ez számunkra példaértékű lehet és ha még nem is 100 %-osan így gondolja, de elk kellene a pártpolitikusainknak gondolkodni. Szerintem főleg a mostani kormánypártiaknak.
12/15 anonim válasza:
Obamának drukkoltam a világbéke miatt.
13/15 anonim válasza:
Magyar vagyok, és mivel külföldre sohasem jutok ki, ezért engem csak magyarország érdekel. Ép elég bajban van magyarország.
14/15 anonim válasza:
Akkor mit keresel a "Külföldi politika" témakörben, te betonagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!