Barack Obama vagy John McCain? Kire szavaznal?
Figyelt kérdés
2008. nov. 3. 17:54
2/17 anonim válasza:
Egyikre se!
Változik tőle valami?
Melyik igérte meg, hogy nem bombáznak le minket 10 év múlva az ivóvízkészleteinkért?
3/17 anonim válasza:
Obama.
Kettes számú válaszolónak meg halvány lila elképzelése sincs a dolgokról.
4/17 anonim válasza:
Egyik se a legjobb. Viszont a kettő közül egyértelműen Obama.
Nagyon reménykedek, hogy nem McCain...
7/17 anonim válasza:
Barack Obama. McCain túl konzervatív. Obama viszont nem fehér bőrű ami az amcsikat lehet hogy zavarja...
8/17 anonim válasza:
Túlontúl konzervatív ÉS öreg, meg szar gondolkodásmódja van az ígéreteiről és néhány riportból ítélve. Obamának biztos nagy hátrány, hogy nem fehér bőrű, de úgy néz ki, hogy ő vezet egy picivel. Nemsoká megtudjuk mi a helyzet.
9/17 anonim válasza:
Obamára! S hála az égnek Obama is nyert. Talán van még esélye az Amerikai Álomnak :)
10/17 anonim válasza:
Annyira nem követem az amerikai eseményeket ilyen téren, úgyhogy ismeretek hiányában nem tudom. Amit tudok, Obama nyert, és olvastam pár cikket a neten, hát politikusaink tanulhatnának tőlük az alábbi cikkből idézett szöveg alapján:
""A kudarc az enyém, nem a tiétek" - mondta McCain híveinek, majd összefogásra, és az új elnök támogatására, segítésére szólította fel őket."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!