Barack Obama vagy John McCain? Kire szavaznal?
Figyelt kérdés
2008. nov. 3. 17:54
11/17 anonim válasza:
Obama nyert, és szerintem nagyon jó választás volt. Nem mintha annyira érdekelne az USA, de végre egy színesbőrű elnök, nagyon jó! :)
12/17 anonim válasza:
Kifejezetten Obama!
Bàr ma olvastam magyar oldalakon nagyon sok rossz véleményt,hogy miért egy szinesbörü.de hàlistennek akkor is ö nyert,és remélem hogy bizonyitani is fog!
13/17 anonim válasza:
azért azt nem árt tudni, hogy a jelenlegi gazdasági válság kialakulásában döntő szerepük volt a demokratáknak.
Obamának nincs programja, ahány helyen eddig beszédet mondott, annyi tervet vázolt fel, praktikusan mindíg a hallgatóság szájízének megfelelőt. Gyakorlatilag nincs vezetői tapasztalata, az egyetlen amit tudni lehet róla, hogy jól tud beszédeket mondani.
meg fogjuk mi még ezt szívni, de ne legyen igazam.
14/17 anonim válasza:
ugyan már, Bushnál mindenképp jobb! örülök, h ő nyert!
15/17 anonim válasza:
Egyet biztosan elért, és azt már senki nem veheti el Obamától. Ő az első fekete amerikai elnök, ezzel beírta magát az elsők történelmébe. Hogy aztán mi lesz később, azt nem tudom. De nagyon szimpatikus volt ellenfelének a hozzáállása, mikor a végeredményről nyilatkozott. Ilyen itt, Magyarországon mikor lesz???
16/17 anonim válasza:
Én is örülök, hogy Obama nyert, de sajnos nagyon kevés rá az esély, hogy 4 év mulva ismét megválasszák. Egszerűen annyira "szarban" van az USA, hogy lehetetlen 4 év alatt rendbehozni mindent, az emberek pedig csodát várnak tőle, őt tekintik a változás reménycsillagának, az emberek elhiszik, hog ő majd kirángatja az Usát a válságból, de sajnos ehhez tényleg csodának kéne történnie.
17/17 anonim válasza:
2008-11-07 00:02-nak
attól félek, soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!