Te kire szavaznál? Obama vagy Romney?
Figyelt kérdés
És indokoljátok is meg légyszíves. Én Obamára szavaznék, mert Romney külpolitikai szempontból túl aggresszívnek tűnik.2012. nov. 6. 20:32
1/15 anonim válasza:
Obamára.Romney kísértetiesen hasonló politikát folytat,mint anno a fiatalabbik Bush,és láttuk mi sült ki belőle.
2/15 anonim válasza:
Romney, mert konzervatív, valódi amerikai. Obama egy európai típusú szociális ellátórendszert akar, amiből sokan nem kérünk!(USA-ban lakom, de jelenleg itthon vagyok.)
3/15 anonim válasza:
Romney. Ugyanis szükség van szerintem az általad "agresszívnek" nevezett erős USA-külpolitikára. Az Obama-i pacifizmust ugyanis az USA és a Nyugat ellenségei a gyengeség jeleként értékelték, és felbátorodtak. Szóval nem a pacifizmus hozza el a békét, tehát Obama és hívei alábecsülik az iszlamista veszélyt.
5/15 anonim válasza:
Obamára, mert a béke pártján áll, nem keresi a konfliktusokat azért, hogy az olaj-és fegyvergyáros lobbi kedvében járjon. Romney a gazdagokat védi és szemellenzősen konzervatív, valamint bevándorlóellenes.
6/15 anonim válasza:
Obama. Romney túlzottan konzervatív.
7/15 anonim válasza:
Romney nem bevándorló ellenes, mindössze a sok illegálissal van gondja és véleménye szerint az USA-nak képzett munkaerőre van szüksége, nem pedig koloncokra.
8/15 Antimod válasza:
Valószínűleg nem mennék el szavazni. Semmiképp nem adnék a szavazatommal támogatást egy független ország jövőbeli lerohanására.
9/15 anonim válasza:
Íme egy amerikai-magyar véleménye egy ohio-i kisvárosból!
"George Mittermann, 82, came to the US from Hungary in 1957, a year after the Soviet invasion. Sporting a USA hat and a T-shirt that says "Proud to be an American", he has voted for Romney, but not because he likes the man but because he doesn't want America to become a communist state.
"I came from a Communist country, I don't want America to become one. That's Obama's attitude. Take away from the rich. Why he want to do that - rich people give us jobs. It's just like in Hungary - first they take away from the rich, then they come after you."
10/15 anonim válasza:
#9-es. Na, ez az ámerikás is beállhatna a magyar birkanyájba békemenetelni, és fújhatná a szövegét, hogy "nem vagyok Orbán híve, de rá szavazok, mert utálom a komcsikat." Úgy látszik, ez a hozzáállás igazi hungarikum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!