Románokat tényleg utálja az egész EU? És ti?
Figyelt kérdés
Nekem 1-2 kivételtől eltekintve csak a bajom volt velük és ez az ismerőseim tapasztalata is. Korábban mondta nekem valaki, hogy Európa söpredékei, olyanok mint a cigányok. Nem akartam elhinni, de egyre jobban igazolódik amit mondott.2012. okt. 11. 17:41
11/17 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogyha kitörne egy Bolgár-Román háború Romániát jó ha Szerbia és Szlovákia pártolná, de még ez sem tuti.
12/17 anonim válasza:
Nekem Romania a kedvenc orszagom. Es kamu hogy Rom.ban tobb a cigany. Nezzetek adatokat. Magyarorszagon is es ott is kb. 10-12% tehat ugyanannyi.
13/17 anonim válasza:
Ha itt is-ott is 10-12% (ami nem igaz, van az ott 15-20% is) akkor ott már duplaannyi cigány van, mint itt( vagy 15-20%-al számolva háromszor-négyszer annyi).
14/17 anonim válasza:
Te ezt az ujjadból szoptad ki? :) Vagy csak tényleg ennyire sötét vagy? Szeretem az iolyan embereket, akiknek gőzük nincs arról, amiről beszélnek, de okoskodnak. Na babám, te ponmt ilyen vagy!
15/17 anonim válasza:
Akkor számolj egy kicsit te felsőbbrendű észlény.(Persze, csak miután helyesen írni is megtanultál)
Románia lakossága szinte pont a duplája Magyarország lakosságának. A cigányok aránya ott mindig másfél-kétszerese volt az itthoni aránynak.
Akár az ujjamból is kiszophattam volna ezeket a számokat, mert teljesen egyértelműek, tíz másodperc alatt ellenőrizheted.
De akkor adok egy linket segítségnek: www.google.hu
16/17 anonim válasza:
Jo. Hagyjuk. Erre most nem tudom miert reagalok. Hogyha annyit mondok, hogy foldrajztanar vagyok, az eleg erv arra, hogy elfelejtsd a hulyesegeidet?!
17/17 anonim válasza:
a románok az egész világ söpredékei, de a szlovákok, és a szerbek is ide tartoznak, ellopták az országunkat, és honfitársainkat semmibe nézték! kivétel nincs, mindet utálom! jó románt még nem láttam, csak Erdélyből hazajött magyarokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!