Románokat tényleg utálja az egész EU? És ti?
A fél országukat tőlünk lopták.
Illetve Franciaországtól kapták.
Így a franciák is jogosan nézik le őket, hiszen örök időkre a lábtörlőjükké vált Románia, mi meg szintén jogosan utáljuk őket, a trianoni árulás miatt.
Éljen az utálat, felejtsétek el a szeretet, béke szót, mert az most nem trendi!!
Én csak azokat a románokat utálom akik utálják a magyarokat. Őt például kedvelem (és nem csak azért mert magyarul beszél):
Bunkóság más népeket egy az egyben utálni. A kisebbség az meg ott is olyan, mint nálunk, csak arrafelé több van belőlük.
A románok nyelve meg talán a legszebb újlatin nyelv.
Nem az egész. Csak a fele.
Más: Volt előbb egy elgondolkodtató kérdés, hogy ki milyen jó tapasztalatokra emlékszik cigányokkal. Törölték...
Mi az, ha valaki nem a gyűlölködés felől akarja megközelíteni a kérdést az tilos, "kedves" moderátor?
Persze, hogy utaljak oket sot mindenkit akit a magyarok utalnak! Ezzel szemben a magyarokat csak szeretni lehet, foleg az itt lathato commentek miatt!
Szerintem nem utaljak oket hanem ugy vannak vele mint az osszes tobbi postcommunista, ujonnan csatlakozott orszaggal, egyszeruen nem ertik oket, nem tudjak honnan es mibol fakad ez az allando frustralt, lenezo, utalkozo viselkedes!
OFF
"Volt előbb egy elgondolkodtató kérdés, hogy ki milyen jó tapasztalatokra emlékszik cigányokkal. Törölték... "
Ellenkező polaritású kérdésekből is számosat törölnek. Szerintem ezek azt nézik, hogy melyik kérdés vállhat "flame" kérdéssé és válthat ki olyan hozzászólásokat melyek a helyi közrendet megzavarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!