Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Romániaiak! Ti átlagosan...

Romániaiak! Ti átlagosan mennyit kerestek?

Figyelt kérdés
Felénk (Szatmár megye, É-Ny Románia) egy átlagos pénztáros, árufeltöltő, festő stb.1500-1800 (100-130 ezer forint) lei körül keres. De mivel ez a legszegényebb megye kíváncsi vagyok, hogy máshol mennyit kerestek? sok Nyugati üzlet van, ami Mo.-on nincs (Kaufland, Billa, Carrefour...) meg leesik az álluk, hogy nálunk jobbak a vonatok, meg hogy Bukarestben 5 metró van, stb. Most ezzel nem Mo-ot akarom lejáratni, csak egyrészt érdekel, hogy az ország többi részén hogy élnek, másrészt elegem van, hgy Romániát a régi arca szerint ítélik, de aki eljön meglátja, hogy mennyit fejlődött, Magyarország meg visszafejlődik. több tízezer magyarországi ingázik Romániába, evvel szembe Romániából ezer alatt van a Mo-ra ingázók száma. Romániába az utóbbi években magyaro-i családok csapatostul költöztek ki (Főleg aradra temesvárra oradeába)

2012. szept. 9. 19:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
2000 Leit
2014. dec. 26. 16:49
 22/25 anonim válasza:
Aldi van Magyarországon is, de Romániában nincs.
2015. febr. 19. 16:24
 23/25 anonim ***** válasza:
Ami az üzleteket illeti Romániában nincs Coop, még Aldi sincs, szóval ne síránkozz ezen, hogy Magyarország milyen primitív ország.
2015. máj. 7. 16:39
 24/25 anonim válasza:

Hatalmas igazságokat írsz!

Tényleg sokkal jobb Románia...pl.a csajok gátlástalanok,2 vodkáért mindent megtesznek.Másban is sokat fejlődött,sőt éllovas lett...pl.korrupció...azt mondják a Franciák meg a sok meleg miatt imádják Romániát.A sok naiv lányon kívül,már csak a hatalmas szellemi fölény maradt nekünk magyarországi,"szerencsétlen" magyarnak...és amit utoljára írtam....csak az tudhatja,aki szokott kijárni! :)

---Amúgy szeretem Romániát,azon belül Erdélyt imádom...sőt a román emberekkel sincs bajom....csak a magyarul beszélő,román lelkű embereket nem szeretem annyira,de végül is ez egyéni szocprobléma... :D Hajrá srácok...szép az élet! (bár ez "még" nem Románia-Szeged-de 150 ezer Ft+kb100-150 ezer Ft jutalékot kapok havonta)

2016. aug. 24. 15:27
 25/25 anonim válasza:
Nemrég voltunk Romániában. (Ja és évente egyszer legalább elmegyünk) És mi is úgy ítéltük meg hogy Románia elhúzott Magyarország mellett. Nem a sok pláza és a nem a sok bevásárlóközpont, hanem minden összesítve. Kiszámoltuk, hogy ha 100 ezer Ft-ért szeretnénk bevásárolni, és vegy elmennénk a 3 km-re levő Tescoba (Aushanba) vagy elmennénk a 400 km-re levő Realba vagy Kauflandba és persze ebből fizetnéd a benzinköltséget is akkor, mikor járnál jobban. A mutató Románia javára dőlt el mind minőség, mind mennyiség, és mind választék szempontjából. Ha megnézed a mostani hús kínálatot leesik az állad, annyi féle van, meg egy kg csont nélküli tarja még 1000 Ft sincs, meg a kenyeret még búzából csinálják és 1000 fajta van, meg a tej és tejföl még tejből van (szerintem mi itt Magyarországon nem is ismerjük az igazi tejfölt). Na és az olvabogyó hát az pazar, meg a sajtok és túrók egyszerűen lenyűgöző. De azért látható, hogy lassan a multi kiszorítja majd azeket a jó dolgokat.
2017. aug. 11. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!