Új tipusú izraeli bomba. Vélemények?
megtanultunk "resen lenni"!!
ennyi az edesz!!mert a legtobben akik minket kritizalnak,azok meg csak a labukat se tettek be ide,hogy volna valodi fogalmuk arrol ami itt zajlik!!
egy pelda!!
azt irtak-irjak,;-izraeli appartheid!
erre az a valaszom,hogy a legutobbi izrael szepe-(a joistenke a tudoja hogy itt rendkivul szepek a lanyaink!!)-egy arab-israeli PALESTIN leany lett!!
-es mi buszkek vagyunk ra!!!
02:55 igencsak fura kettősség jellemzi ott a dolgokat: például izraeli kislányok írnak "with love from Israel" feliratokat a rakétáikra, amelyekkel aztán a palesztinokat bombázzák. Ennél morbidabb dolgot ritkán látni.
"blogspot nasrallah"
na latod!!ennyire felretajekoztatott vagy!
1,;-nasr"allah a libanoni shiita hisb'allah vezetoje!
2,;-neki semmi koze a "palastinim" nephez!!
szerintem meg te nem erted!!
1,;-a hamas es az islam djihad altal kilott raketakon is ott vannak a feliratok!!-(jaaaaaa nekik szabad,hiszen csak zsidokat olnek vele!!)-
2,;-a syria-i legiero eddig 600 palastini menekultet bombazott halara a damascus-i Yarmuk menekult taborban!!
ezert miert nem obegatsz-obegattok????!!!!
3,;-tsahal egyetlen ellenlepest sem tett eveken at mig az arabok buntetlenul lottek raketaikat del-israelre sderot-ra,napi minimum 40-75 raketat!!
nem lattam-olvastam reszetekrol a felhaborodast ez ugyben!!!!upsz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!