A szlovákiai választásokat a Robert Fico pártja nyerte. Vélemények?
Slota kiesett ami nekünk jó!
A Hid bejutott ami szintén jó.
Az MKP kieset ami vegyes hisz jó ha magyar párt kerül be, ugyanakkor ők is tudják a feszültséget gerjeszteni magyar-szlovák között ami így nem lesz.
Vélhetően nem leszünk kormányban ami nem jó.
Szerintem normalizálódó lesz a viszony.
Ami fontos az a gazdaságpolitikájuk, amit ha valóban így csinálnak meg akkor megint könnyedén elhúznak mellőlünk! mert nem erőltetnek olyan dolgokat ami nem válik be...
"Örüljenek csak maguknak, nem sokáig fog még létezni az a műállam.
"
Ezt mondták az avarok a magyarokra is.
Kis történelem:
Az avarok (varhunok) 567-ben foglalták el a Kárpát-medencét Baján kagán vezetésével.
Az Avar Kaganátus 803-ig állt fenn, mikor Nagy Károly 3. hadjárata (az első kettőt bebukta) végül sikerrel jár.
Mire mi magyarok (pontosabban a később magyarságot alkotó népek első hírnökei) elérjük a Kárpát-medencét 862-ben, az Avar Kaganátus már 60 éve emlék, és csak a helyben maradt avar nemzetségek laza szövetségéről, de nem államról beszélhetünk.
"Kis történelem: Az avarok (varhunok) 567-ben foglalták el a Kárpát-medencét Baján kagán vezeté..."
Tudom mi volt 1500 éve, de most milyen évet is írunk?
Mr Paranoia!
Nem önnek, hanem az 5. válaszadónak írtam az előző hozzászólásomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!