A Fidesz tényleg komolyan gondolja hogy akad annyi középosztálybeli, akikkel megnyerheti a választásokat?
"A Fidesz a nyugdíjas szavazó bázisra épít..."
Akkor nem vette volna el a 13. havit, és nem darálta volna be az alkotmány bíróságot, mikor volt az a magánnyugdíjpénztáras balhé...
Egyértelmű hogy a határon túli magyarságra épít. Mivel náluk csak 1-2 magyar adó van, ezért egész szépen tudja őket manipulálni. Ahogy elnéztem pár jutubos kommentet, nagy részük a fideszre fog szavazni.
Erdélyiként hozzászólnék a 3-as kommentjéhez: nem kértem a magyar állapolgárságot, pedig nagyszüleim mind magyar világban születtek. Hogy miért nem? Mert nem ott élek, kb semmi közöm a magyar belpolitikához. Na meg nem akarok egy báb lenni. Akivel lehet dicsekedni, hogy ennek is megadtuk a lehetőséget hogy magyar legyen. Köszönöm, ebből nem kérek. Magyar vagyok itt is :)
Azt viszont teljesen aberránsnak tartom, hogy nem MO-i lakhelyűek is beleszólhassanak a választásokba!
Az idősebb rokonok nem értik a hozzáállásomat, de a fiatalok körében sok embert ismerek, aki ugyanígy gondolkodik, mint én.
Nagyon remélem, hogy nem a szórványmagyarság lesz a mérleg nyelve 2014-ben nálatok! Ha igen, az nagyon szomorú... de én nem fogok ebben részt venni.
7.26
A 13. nyugdíjat még Bajnaiék vették el 2009 júliusában.
A Fidesz csak rá egy évre került hatalomra, bocs.
Nem a levegőbe beszélek, itt a link:
Ha a HVG nem jó, linkelek még hozzá rakás másikat. Tényleg bocsi, ha ez most megrendítette a Bajnaiba vetett hitedet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!