Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kiknek van igaza összeesküvése...

Kiknek van igaza összeesküvéses témában?

Figyelt kérdés
Az jobbosok és "igazságkeresők" "agyrémeit" (zsidók túlhatalma, bankárok és más pénzemberek árnyékkormánya, JFK összeesküvés áldozata lett) hajtogató politikusoknak és más okos embereknek (Walther Rathanau, Woodrow Wilson, Franklin Delano Roosevelt, Stephen M. Walt , dr. John Nichols ) vagy azoknak, akik az egészet elintézik annyival, hogy összeesküvés-elmélet?

2012. aug. 28. 21:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%

A két véglet között minden lehetséges.

Az egyik, aki azt hiszi hogy a gonoszság ami fűti a nagytőkét. Holott csak a tőke jellege és a nagytőke lehetőségei amelyek kegyetlenek tudnak lenni.

A másik aki nem képes megemészteni hogy akadnak olyan okos és kőgazdag emberek akik az ő képességét messze meghaladó kombinatív kreativitással megáldva keresnek milliárdokat.

A zsidók meg valahogy úgy jönnek a képbe, hogy a hagyományaik és a szubkultúrájuk elszigetelte évezredeken keresztül őket. Az az náluk teljesen természetes hogy egymást ültetik a székekbe és bizalmi pozíciókba.

Csak úgy mint ahogy nálunk megy, egy hangyányi eltéréssel.

Ugyanis mi egymást b@sszuk át egy kevés apróért, ők meg egymásnak fizetnek nagy pénzt hogy minket b@sszanak át.

2012. aug. 29. 00:24
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

anti-globalistanak

Persze, az "uram-batyam" magyar kifejezes is a zsidokra vonatkozik.

2012. aug. 29. 06:48
 13/20 bumbi02 ***** válasza:
100%
Jah igen, megkerestem azt a választ.. Isten óvjon attól hogy ilyen politikusaink legyenek a jövőben, akik mással nem foglalkoznak csak összeesküvés elméletekkel. Se gazdasággal, se joggal, se társadalommal...
2012. aug. 29. 10:34
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Az ún. összeesküvés-elméletek 99 %-a baromság. Azon meg, hogy a kérdező komoly emberektől még nem hallott olyasmit, hogy az összeesküvések nem léteznek, csak mosolyogni tudtam.
2012. aug. 31. 19:40
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Szegény Jesse Ventura filmjét a FEMA ról betiltották 1 adás utána az USA-ban.
2012. aug. 31. 22:11
 16/20 A kérdező kommentje:

Az árnyékkormány mitől összeesküvés-elmélet? Erre még nem válaszoltál. Mi az összeesküvés abban, hogy a vagyonosabb emberek irányítanak / osztják a lapokat a politikusoknak?

Abban nincs semmi összeesküvés, hogy pénztámogatásukkal határozzák meg azt, hogy kiből lehet elnök.

2012. szept. 1. 14:12
 17/20 A kérdező kommentje:

23:34-esnek:

Igen, nem beszéltek zsidókról ezen úriemberek, DE ilyen pénzoligarchák árnyékkormányáról igen.

Roosevelt miért akarta rádönteni a pénzváltókra a templomokat?

2012. szept. 1. 14:28
 18/20 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nincsenek összeesküvések, minden ilyen elmélet kitaláció, képzelet szüleménye.
2012. okt. 14. 00:23
 19/20 anonim ***** válasza:
5%

"akik az egészet elintézik annyival, hogy összeesküvés-elmélet?"

Akik ezt mondják azok birkák akiket teljesen átmanipulált az RTL klub

2012. okt. 14. 04:30
 20/20 anonim ***** válasza:
94%
Én sem szeretem az összeesküvés elméleteket, de "zsidók túlhatalma, bankárok és más pénzemberek árnyékkormánya" - ezek tények.
2012. okt. 14. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!