Miért nyalizik az egész világ Amerikának? Mi van ott, ami máshol nincs?
Igen, az USA-ban a kisfiú babákat körülmetélik...
Nem is tudtad? :D
Amúgy ennek higiéniai okai vannak, nem vallási.
Ez pedig a te IQ-ról tanuskodik: "elavultabbnak van kikiáltva"- vazz te magyarnak tartod magad ilyen passzív szerkezettel? Szánalmas jenki vagy. Nem csoda, hogy véded a saját fajtádat. Nem tudom elhinni, hogy még ezen az oldalon is van belőletek. Olyanok vagytok, mint a nyulak, exponenciálisan nő a számotok...fiad van?? Nem bánnám, ha nem szaporodnál tovább.
Na tudod melyik hozzászóló...
20:57-esnek: az, hogy körülmetéltetik-e magukat, vagy sem, szerintem teljesen mindegy, nem ettől lesz valaki jobb vagy rosszabb ember, nem kell őket ezért megvetni.
én is körül fogom metéltetni a fiamat, mert higiénikusabb, illetve (szerintem) esztétikusabb is úgy.ja, és nem vagyok zsidó, mielőtt bárki elkezdene kötekedni.
a kérdésre válaszolva: hatalom van ott, és magasabb életszínvonal.a vezetőink nyilván a hatalom reményében nyaliznak, az átlagember, akit pedig vonz az amerikai élet, nyilván azért szeretne oda menni, mert ott valamivel könnyebb boldogulni, több lehetőség van.
A körülmetélős vitához annyit szólok hozzá, hogy ha összességében úgy lenne hasznosabb akkor a természet úgy alkotta volna meg az emlősök nemi szervét. Persze az amerikaiak okosabbak mindenkinél és mindennél. Nem véletlen, hogy nem írják alá a kiotói egyezményt sem. Azt hiszik, hogy ők megúszhatják, és különben is majd a többiek visszafogja magát helyettük is.
Ez a mentalitás és etika jellemző rájuk, mint ahogy azokra is akik nyaliznak nekik.
Az ilyen mentalitásúak nyaliztak Hitlernek, a kommunistáknak, most meg a globális zsidó tőkének nyaliznak aminek Amerika a fellegvára. A politikusok között különösen gyakoriak az ilyen erkölcsileg nulla emberek ( lásd mai Magyar kormány).
Most nemtom mi a bajotok ...
1, a körülmetélés bizonyítottan higiénikusabb, nem kell ehhez zsidónak lenni
2, szerintem meg túl puha az USA, pl. pár arab területen igazán rendet tehetne, ahol mondjuk megkorbácsolják a nőket ha nadrágban vannak ... úgyhogy erősödhetne még, és az ilyen helyekre vonuljon be, és tegyen rendet, bár mondjuk hasonló emberjogi probléma van éppen elég Kínában is ....
3, Egy messzemenően civilizált, pénzes ország, evidens, hogy mindenki igyekszik őket majmolni ...
Én speciel kib@szottul utálom amerikát.
Amikor hallom a hírekben, hogy Irakban vagy Afganisztánban meghal x számú jenki katona egy robbantásos merényletben akkor szoktam tapsikolni és megdicsérni a szabadságharcos iraki és afganisztáni ellenállókat, hogy milyen jó munkát végeztek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!