Miért nyalizik az egész világ Amerikának? Mi van ott, ami máshol nincs?
a világ 2. talán 3. legnagyobb állama hisz egyesült államok
nemtudom miért nyalnak nekik de vmi lehet a háttérben
én nem nyalizok. én nem is mennék oda.
habár van 1-2cég, ahol szívesen dolgoznék.
Sajnos, vezető hatalom politikailag, gazdaságilag, katonailag...
A világon egyre többeknek visszatetsző, hogy irányítani akarják az összes országot.
Azt mondjuk megértem, hogy az országok kormányai próbálnak jó viszonyt kialakítani az USA kormányával, mert aki nem tetszik nekik, azt okkal-ok nélkül megszállják katonailag (nekik kitalált indok is elegendő erre, mint tudjuk).
De nekem kisembernek nem kell "nyalnom" őket, én kimondhatom, hogy hülye bunkó népségnek tartom őket!
Nem érdekel sem Obama, sem Bush, sem a többi kretén, egyáltalán nem vágyom az USA-ba, már attól is undort kapok, ahogy a sz.ros vizumukat osztogatják (semmi közük a bankszámlaszámomhoz, vagyoni helyzetemhez, nincs joguk a gyerekem iskolai igazgatójától igazolást kérni, stb.).
Én ugyanezeket kérném az USA állampolgároktól, ha Európába akarnak utazni!!! (+Vérvizsgálatot és AIDS-szűrést is!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!