Igaz az, hogy a kommunizmus idején Csehszlovákiában, volt egy olyan szervezet, amely vállalta azt, hogy azokat, akik megakarnak halni, de nem képesek az öngyilkosságra, megöli?
Figyelt kérdés
Most is van ilyen szervezet ?2012. aug. 6. 14:52
3/9 A kérdező kommentje:
Ez a gondolat onnan ered, hogy egy könyvből(Milan Kundera a lét elviselhetetlen könnyűsége) olvastam erről.
Most biztos nincs?
És aki kiakarja csináltatni magát, hová menjen?
2012. aug. 6. 15:29
4/9 anonim válasza:
Egy jó magas ház tetejére,és szabadesés.
5/9 anonim válasza:
Nem olvastam még a könyvet, de szerintem ez csak fikció.
6/9 A kérdező kommentje:
Sok történelem volt benne.
Pl. A csehszlovák forradalom.
2012. aug. 6. 19:33
7/9 anonim válasza:
Mit értesz csehszlovák forradalmon? 1968-at?
8/9 anonim válasza:
Én is hallottam már róla. Jelenleg biztos hogy nincs ilyen. Az is bűncselekmény, ha valakit hagysz, hogy öngyilkos legyen. Az EU-ban nem lehet ilyen!
#7!
Amikor az ősi szlovákok, akik már a rómaiak előtt itt éltek, fellázadtak a gonosz magyarok ellen, amikor azok idejöttek röpke 1200 éve. /nem tudom, hogy miről van szó, nem olvastam a könyvet, ez csak irónia/
9/9 A kérdező kommentje:
Azt a forradalmat értem, mikor a csehszlovákok fellázadtak a kommunista vezetés ellen.
2012. aug. 8. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!