Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha Hitler tényleg elhatározta...

Ha Hitler tényleg elhatározta az Endlösungot, hogy lehet, hogy a Németországgal szövetséges Romániában, Dél-Erdélyben a zsidóság "minimális emberveszteséggel úszta meg"?

Figyelt kérdés

Meg nekem az is gyanús, hogy konkrétan a németországi és magyarországi zsidókon kívül nem hallani arról, hogy pl. francia vagy dán, belga, norvég, balti, jugoszláv, görög, krétai, kaukázusi, olasz, észak-afrikai zsidókat vittek volna gázkamrákba.

[link]

2012. aug. 4. 22:24
1 2
 11/14 legion ***** válasza:
Hidd el,a semleges országokat leszámítva az összes ország kiadta a zsidóit.Csak volt amelyik kevésbé.Keleten nem voltak nagyobb táborok,de ott nem is foglalkoztak a zsidóság hadiüzemekbe terelésével,egyszerűen az Einsatzgruppék halomra lőtték őket,még a falvaik határában.Dél-Erdély pedig Magyarország része volt akkoriban,és hallottam édesanyámtól,akinek egy túlélő mondta,onnan nem engedték elvinni őket.Többet én sem tudok.Ne higgy a román hazugságoknak.Nálunk még egy ujjal sem nyúltak a zsidókhoz,amikor már őket halomra ölték,még csak nem is a németek máshol,a helyszínen ők maguk.Arányaiban véve a román zsidók nagyobb veszteségeket szenvedtek a magyaroknál,sokkal.
2013. júl. 4. 14:42
 12/14 anonim ***** válasza:

"Dél-Erdély pedig Magyarország része volt akkoriban"

Sajnos nem, mert de facto a Román Királyság bitorolta.

A második bécsi döntéssel Magyarország csak Észak-Erdélyt kapta vissza.

2013. júl. 5. 08:07
 13/14 legion ***** válasza:
Igen,igazad van.Úgy értettem,egészen délig lement a határ,mikor visszakaptuk a minket megillető rész töredékét.Ettől függetlenül is,meggyőződésem,hogy a magyar zsidók olcsóbban megúszták,mint a románok.
2013. júl. 5. 11:23
 14/14 gaborvagyok ***** válasza:

Ne higgy nekik, főleg zsidók és kommunista neveltetésű mindentudók válaszolgatnak.Romániai zsidóság csak úgy mint a magyar 1,5 millió feletti lélekszámmal rendelkezett.Ha visszaolvasol eleinte néhol elkövetett atrocitásokra hivatkoztak a zsidósággal szemben, csak a háború után sokkal, koholták össze az Endlösungot azzal amit ma a Holokausztként definiálnak.Nagy részt azzal érték el, hogy többnyire a háború után, sok zsidó család elszakadt egymástól.Valaki a táborban halt(éhínség stb), ugye külön voltak elszállásolva, valaki hazatért, valaki máshol telepedett, le mert gyűlölte azt a helyet ahonnan deportálták.És hazatértek a helyére mások .Pl ahol én élek a kitelepített németek portáira telepítettek ilyen zsidó családokat.Ezek megtagadták zsidóságukat és gyerekeik nem is tudnak róla többnyire.Magyarokkal házasodtak stb..

Hitler és Szálasi és minden értelmes ember az Endlösungban nem a kiirtást látta, ezt csak a zsidó kapcsolták később hozzá, mivel degenerált beteg gonosz emberek.A zsidókat akarták kitelepíteni és ennek keresték a módját.Ezt az Endlösung és Israel létrehozása volt az egyik példa erre.

Olvas el Polgár Lajos

[link]

életrajzát és megérted, hogy az egész gyilkolás, irányított kiirtás csupán, egy zsidó,kommunista gyűlöletpropaganda. Rettenetesen, sokan haltak meg, csak valójában a zsidók a legkevesebben még a táborokban is lásd, vöröskereszt dokkumentumok!!

[link]

de ha ezt megnézed rájöhetsz, hogy ez zion bölcseinek a játéka

https://www.youtube.com/watch?v=Dda-0Q_XUhk

2015. febr. 3. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!