Michelle Obama álszent?
Annyira nem bírom azta a nőt, mielőtt mondanátok valamit arról, hogy féltékeny vagyok rá, közlöm veletek, hogy nem vagyok, de egyszerűen nem bírom elviselni azt az álszentséget, amit csinál.
A férjével, az elnökkel semmi bajom, szerintem jól végzi a dolgát, de a nő az valami hihetetlen, szerintem nem érdemli meg, hogy ő legyen az első színes bőrű amerikai first lady. Szerintem a dolgot már a 2008-as kijelentésekor érződni lehetett, amikor azt mondta, hogy "mióta felnőtt, először érzi igazán büszkének magát Amerika miatt". Ti hogy érzitek?
Gondolom mielőtt Obama elnök lett, azelőtt is jól kerestek. Van egy rakat pénzük, mégis mire költsék? Persze, jótékonykodhatnának is, de ha megtehetik, miért ne?
Engem különösképpen nem zavar!
Mellesleg a gazdagabbak nagy része (nálunk, Magyarországon is) irtózatosan sok pénzt költ többmilliós ékszerekre, táskákra stb. Lásd például az Operabált!
Sőt néhányan több-tízmilliós arannyal és gyémántokkal kirakott mobilt is vesznek!
Itt nem erről van szó. A kampány alatt teljesen másképp öltözködött, nem milliós ékszerekben-ruhákba járt. Most viszont nagyon rákapott a dologra, és ez engem így a gazdasági válság idején bosszant. Nem sajnálom tőle, mert tényleg nem, csak idegesít, hogy eddig, és talán még egy jó darabig, mindenki istenítette, és megjátszotta magát. Nem bírom az álszentséget, ez az egy dolog, ami nagyon visszataszító szerintem. Viszont bárki bármit is mondd, fenntartom, hogy nem csak a kampány ideje alatt kell gondolni a gazdasági válságot megszenvedő emberekre és hangoztatni azt, hogy márpedig ő ugyanolyan, mint bárki más.
Hozzátenném, hogy egyszer elment a szegényeknek kaját osztani, kemény 10 percig. És itt a 10 percen van a hangsúly.
Elég sok időd van neked, ha ez a legnagyobb problémád és nincs valami fontosabb dolgod.
(na megyek vissza befőzni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!