Ti beveszitek azt a mesét, miszerint a terroristák rombolták le a WTC-t?
Akkor nézzétek végig ezt a 9 részes videót:
http://www.youtube.com/watch?v=EZHeT-I8ONY&feature=relmfu
"Ha már ilyen "művelt szakemberekkel" vagyok körülvéve, elmagyarázná valamelyikőtök, hogy a hetes épület miért dőlt össze?"
Szerinted földrengéskor is a kormány robbantgatja földig az épületeket? Két felhőkarcoló összedőlése szerintem eléggé képes volt földrengésszerű állapotot létrehozni...
"A vas olvadási pontja 1500 C° "
Ne fárassz :D
Senki nem beszélt neked olvadáspontról. Acél LÁGYULÁSRÓL beszéltem. 300 fokon 50%-os szilárdság vesztés figyelhető meg. Ezt még simánelbírja egy ilyen szerkezet., de egy sima tűz ég 600 fokon! A kerozinos tűz meg még magasabban.
"A hőmérséklet emelkedésével a beton szilárdsági jellemzői romlanak, sőt a beton a lehűlés után sem nyeri vissza eredeti tulajdonságait, jellemzőit, mivel a hőterhelés hatására a beton szerkezetében visszafordíthatatlan folyamatok mennek végbe, a beton szerkezete megbomlik, tönkremegy."
Igen és? Egy szimpla tüzet egy feszített vasbeton szerkezet röhögve kibír.
Kérdező te hülyébb vagy mint a két hetes hörcsögöm, Batman.
1. A 7-es épület a két torony összedőlése előtt rogyott össze mérnöki pontossággal.
2. A tornyok körül álló többi épület miért nem dőlt össze?
"Kérdező te hülyébb vagy mint a két hetes hörcsögöm, Batman."
Semmire nem bizonyíték az amit írsz. Ez csupán elterelés. A többi tényezőt is figyelembe kéne venni.
Ja és látszik hogy te is tudod hogy nekem van igazam, különben nem sértegetnél! :) Tudod azok szoktak sértegetni, akik idegesek amiért nem lehet igazuk. Nézz tükörbe!
"Tudod azok szoktak sértegetni, akik idegesek"
Nem vagyok ideges, csak az zavar ha kioktatnak olyanból amihez értek, egy olyan ember aki nem ért hozzá.
A zavaró amikor a hozzá nem értő erőlködik a dolgon feleslegesen. Nézz utána inkább az acél és a vasbeton szerkezeti tulajdonságainak mielőtt baromságokat írsz.
Gondolom próbáltál is utánanézni, erre benyögöd a vas olvadáspontját mikor senki nem beszélt olvadáspontról.
Amikor összedőlt a WTC, sehol egy db acéltartó nem olvadt meg.
"Igen és? Egy szimpla tüzet egy feszített vasbeton szerkezet röhögve kibír. "
Ja, szimpla 19 órás tüzet röhögve kibír. Az acél szerkezet, ami ellenállóbb a vasszerkezetnél, pedig 1 óra utána összerogy. Ne nevettess már!
"Amikor összedőlt a WTC, sehol egy db acéltartó nem olvadt meg."
De megolvadt. Ez is benne van a videóban. Csak ugye könnyebb okoskodni, ahelyett hogy végig néznéd és utána néznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!