Kik az igazi terroristák?
Izraeli(kazár) bombázás eredménye, egy gázai iskolában, ahova a civilek menekültek. Az izraeliek(tehát kazárok), azt kommunikálták a nyugat felé, hogy ott bújtak meg a hamasz katonái, hogy ezzel indokolják az eltitkolni próbált, szándékos etnikai tisztogatást.
http://www.youtube.com/watch?v=7PC_hDMvqY0&feature=related
te hány százalékban vagy magyar? te magyarnak nevezett szláv német török keverék? Válaszolj te magyar! (vagyis szláv német török miegymás...)
nem tudom miért mániád a kazározás...
A hamász katonák pedig igazi férfiak ha iskolásokat és civileket használnak élő pajzsként.
Pont ellenkezőleg!
A hamasz katonák nem bújtak az iskolákba, és pont ezért bombázták, és lőtték az iskolákat. A cél a civilek voltak!
Tiszta magyar nincs, csak keverék, de én nem is állítom magamról, hogy engem jogosan megillet az Amazonas őserdő, mert dél-amerikai őslakos vagyok!
Pont ellenkezőleg!
A hamasz katonák nem bújtak az iskolákba, és pont ezért bombázták, és lőtték az iskolákat. A cél a civilek voltak!
Azért az milyen gáz, hogy nem az zavar titeket, hogy az Izraeliek(török kazárok, akik a lengyelekkel keveredtek), szándékosan gyerekeket céloznak meg, de az igen, hogy ezt én elítélem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!