Kik az igazi terroristák?
Izraeli(kazár) bombázás eredménye, egy gázai iskolában, ahova a civilek menekültek. Az izraeliek(tehát kazárok), azt kommunikálták a nyugat felé, hogy ott bújtak meg a hamasz katonái, hogy ezzel indokolják az eltitkolni próbált, szándékos etnikai tisztogatást.
http://www.youtube.com/watch?v=7PC_hDMvqY0&feature=related
"Az emberek sötétségét mutatja, hogy beveszik az arab terrorista-mesét. "
A Te és a hozzád hasonlók sötétségét mutatja, hogy ész nélkül beveszitek az iszlamista propagandát, és azok pártjára álltok, akik a mi civilizációnk leigázásában, meghódításában, tönkretételében érdekeltek, akik a saját, történelmi zsákutcának bizonyult, fejlődésre képtelen világrendjüket szeretnék a világ többi részére rákényszeríteni.
Palesztina földjén meg az arabok egyszerű hódítók voltak, semmi mások.
Az izraeli vagyok
1. Semmi kozom a kazarokhoz. A zsido nephez tartozom.
2. Az oseim i.e 1200 evvel ezelott jottek ki Egyiptombol es foglaltak el Izraelt. Ez a fold a hazam.
3. Itt eltunk kozel 2000 evig haboruban es bekeben, amikor a romaiak leigaztak bennunket. A fuggetlensegunket csak 1948-ban sikerult ujra kiharcolnunk.
4. A kozben eltelt ido alatt a tortenrlem aktualis nagyhatalmai (Bizanc, arab nepvandorlok, keresztesek, torokok, angolok) felvaltva uraltak az orszagot. A palesztinoknak nevezett arabok a torok hodoltsag alatt szivarogtak be az orszagba.
5. Tudomasul veszem, hogy a hazam foldjen el egy masik nepcsoport is, ezert hajlando vagyok targyalni veluk a bekerol. Akik nem hajlandok targyalni, azok a palesztinok.
6. A palesztinok (Hamasz) lovoldoz raketakat a varosainkra. Ilyen esetekben ellencsapast kapnak, es mind a kilovo terrorcsoport, mind a csoport kezeben levo katonai eroforrasok megsinylik a szemetseguket. Civilekre szandekosab nem lottunk soha.
15:49-nek
Az izraeli vagyok
Egyszeruen hazudsz. Hogy csak megtevesztettek-e vagy tudatosan teszed, azt nem tudom. De mivel kinzasokrol meg egyeb olyan hulyesegekrol is beszelsz, amit meg az antiszemita sajto is csak ritkan kopkod, igy azt hiszem, hogy inkabb sunyiskodsz.
"Egyszeruen hazudsz."
Ne magadból indulj ki! Én nem vagyok kazár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!