Ha én a ZARA-ban vásárolok, azzal a spanyol gazdaságot támogatom?
Néz körül azokban a sokat szidott multikban: NAGYRÉSZT magyar termékeket találsz bennük, számold csak meg! Az igaz, hogy a kapható külföldi termékek egy része (nagy része) OLCSÓBB mint a magyar (persze rosszabb minőségű is), de NEM IGAZ, hogy a multik nem forgalmazzák a magyar termékeket. Magam részéről meg örülök, hogy ÉN DÖNTHETEM EL, hogy melyiket fogom megvásárolni, és NEM a kormány, hogy melyiket engedélyezi számomra!
"ki kell lépnünk az euból, mivel szabályozzák hogy nagy részben az ő szarjaikat kell felvásárolnunk."
Egyrészt az EU nem kötelez arra, hogy megvedd, ami nem tetszik. Ha nem akarsz spanyol narancsot enni, akkor NE VEDD MEG, SENKI SEM KÉNYSZERÍT RÁ!
Mellesleg, azért, mert felvásároljuk az ő sz@rjikat, cserébe ők is felvásárolják a mi sz@rjainkat - mert NE HIDD, hogy a magyar termelők CSAK ÉS KIZÁRÓLAG jó minőségű árut adnak el. Ki lehet ugyan lépni az EU-ból, de akkor azonnal kevesebb áru lenne, az is jóval drágábban, és az itthon megtermelt sz@rt sem lehetne eladni (csak itthon), teát JÓ NAGY POFONT ADNÁNK A SZ@RNAK, amiben már úgyis benne vagyunk.
"cserébe ők is felvásárolják a mi sz@rjainkat"
Elmondanád milyen "sz@rjainkat" vásárolnak fel, mikor az Eunak köszönhetően 1000ből 950 gyárunkat bezárattak? Például a 10ből csak 9 cukorgyár maradt, a cukorrépa termesztés is leállították... Miket gyártunk amit ők felvásárolnak? Említenél pár példát? Már csak néhány nemes hungarikum termékünk maradt, mint például a libamáj és tokaji. De a libák bántalmazásáról hetente készítenek lejárató videókat, és kapunk szankciókat amik miatt elesik egy csomó vásárlástól az ország. Valamint a tokaji bort, amit a szlovákok lopnak!? Tudod érvelni tényekkel szoktak, szóval mondanál pár példát?
Egy kis felvilágosító videó: http://www.youtube.com/watch?v=p8bPnfUuoZk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!