Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kinek áll érdekében Magyarorsz...

Kinek áll érdekében Magyarországot ilyen komoly kiberfegyverrel támadni?

Figyelt kérdés

Nem is tudom, hogy Politika vagy Szám.tech rovatba illik a kérdés, de mégis inkább ide:

[link]

(+ a bejegyzésben lévő linkeket is érdemes elolvasgatni)

"A Flamerként emlegetett szoftver a maga 20 MB-os méretével a Kaspersky sokat tapasztalt kutatói szerint minden bizonnyal valaha látott legkomplexebb károkozó"

"Friss: Kikerült a Symantec riportja is. Fő célterületek: Ciszjordánia, Magyarország, Irán, Libanon - ritkán kerülünk ilyen társaságba!"

Nem tudom mire vélni, nincs sem atomunk, se olajunk, se pénzünk, mi kell nekik?

Melyik ország lehet a megbízó? Első körben Izraelt vagy Kínát mondanám, az USA ennél kifinomultabb, de akár ők is. Vagy valaki teljesen más?

2012. máj. 28. 17:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Egy több10, 100(?) gépes gigabites kapcsolatú hálózatot ember legyen a talpán, aki képes monitorozni, és ahogy említették előttem, Magyarországon sem a vállalatok, sem a kormányzati szerverek nem fordítanak semmit a biztonságra. Meg valahogy csak húzta 5+ évig, akármennyire is nagy volt :O
2012. máj. 29. 10:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Azt olvastam, hogy a Flame virus kizárólag azokat a gépeket szállta meg, amelyeken az iráni atomkutatással kapcsolatos info is volt. Legalábbis az irániak ezt mondják.
2012. jún. 1. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!