Mi a véleményetek arról, hogy a külhoni magyarok is szavazhatnak majd a Mo-i választásokon?
40-es!
-Na ja! -Meg a Pirézek! Belőlük van legalább 3 millió!
" A nemzeti egység nem lehet pénz, vagy érdek kérdése. "
Egészen addig nem pénz kérdése, amíg a te károdra is megy a nagynemzeti összeborulás. Ne aggódj, majd kitalálják a "határon túliak támogatására létrehozott adót".
"Egészen addig nem pénz kérdése, amíg a te károdra is megy a nagynemzeti összeborulás."
Igen ez így van. Az én káromra is megy. Viszont az én hasznomra is válik. Egyébként ilyen alapon miért kéne eltartanom több millió nyugdíjast, gyereket, munkanélkülit? Ők tulajdonképpen nem is magyarok? Ugye hogy égbekiáltó hülyeség.
" Egyébként ilyen alapon miért kéne eltartanom több millió nyugdíjast, gyereket, munkanélkülit? "
Ok akkor vegyünk a nyakunkba mindenféle külföldit. Pénz az van.
Asszimiláció. Ismerős fogalom? Ha mindenféle külföldit a nyakunkba veszünk és egy-két generáció után azt mondják magukról, hogy márpedig ők magyarok, akkor hidd el, lesz pénz is!
Egyébként ha nem így lenne, (lett volna) akkor ma mandulaszemű, harcsabajszú, hátrafelé nyilazó izzadt kis mongoloidok lennénk mind az ötszázezren...
Az a nemzet aki begubódzik, és mindenkit gyűlöl, az rövid úton a süllyesztőbe kerül. Ezt nekünk, magyaroknak kéne a legjobban tudnunk. Van benne rutinunk, nem kevés.
előzőnek, csak hogy jó kedvet csináljak neked:
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
"Különben is semmi közöm hozzájuk."
Már megbocsáss: Feltételezem Magyarországon élsz. Magyarul beszélsz, írsz, álmodsz. Akkor miért is nincs hozzájuk közöd? Illetve ha már itt tartunk. Nekem mi közöm a többi tízmillióhoz? Miért kéne adót fizetnem a Magyar Államnak? Mi közöm nekem bárkihez is itt a Földön?
És Te mit tettél azért, hogy én fizetek az adórendszeren keresztül a Te javadra is? Azért mert pár félhülye dilettáns azt mondta, hogy a MÁV körgyűrűje legyen a határ? Igenis vannak dolgok, kötelességek amik nem kellemesek, de meg kell tenni, mert ez így természetes. Az ember a saját anyjáról is gondoskodik miután ő megöregedett és téged felnevelt. Nem hagyod ott a vén banyát, mert már csak a pénzt viszi és semmi haszna. Tudom minden hasonlat sántít, de hirtelen nem jutott jobb az eszembe.
"És Te mit tettél azért, hogy én fizetek az adórendszeren keresztül a Te javadra is? "
Pl. a fizetésem java részét befizetem adó címén?
"? Igenis vannak dolgok, kötelességek amik nem kellemesek, de meg kell tenni, mert ez így természetes."
Nekem nem természetes az, hogy olyan embereknek kell adni akik semmit nem tettek még le az asztalra és nem is akarnak beletenni semmit a közösbe. Kizárólag a kéregetés megy.
"Az ember a saját anyjáról is gondoskodik miután ő megöregedett és téged felnevelt. Nem hagyod ott a vén banyát, mert már csak a pénzt viszi és semmi haszna."
Anyámról gondoskodok természetesen mert ő az anyám felnevelt, etetett, stb. A határon túli ingyenélők mit tettek? Nem is értem a hasonlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!