Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a külhoni magyarok is szavazhatnak majd a Mo-i választásokon?

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 01:27
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

" pusztán jelszavakkal elkommunikálhattok. "

Ez tetszik.:D Ezek ismernek kb. 20 szót és azokat variálják.

2012. máj. 25. 03:20
 32/51 anonim ***** válasza:

Debreceni léttemre sokszor elgondolkodtam rajta mi lett volna ha a románok nem vonulnak vissza a Dunától vagy csak a Tiszáig vonulnak vissza ,ahogy akarták.

Akkor én is és még sok millióan román állampolgárok lennénk.

Szerintem aki Magyar az nem fogadja el soha trianont ...a Nemzetet eggyesiteni kell nem szét szakitani.

Minden Magyarnak számit,hogy ki és ,hogyan kormányoz ezért minden Magyar szavazzon.

2012. máj. 26. 09:13
 33/51 crash13 válasza:
66%
Kárpátalján élek,és megnyugtatlak titeket,hogy nem sok ember fog a magyar választásokkal foglalkozni.Egyrészt akinek van véleménye az tisztában van vele,hogy semmi közünk az ottani dolgokhoz.Másrészt a többi egyszerüen nem fogja venni a fáradságot,hogy konzulátosokra mászkáljon.Én is csak olyannal találkozom mindig(nagy magyar összetartozás ide-vagy oda)hogy ha Magyarországon vagyok(esetleg rokonlátogatóba)akkor ott mindenkinek Ukrán vagyok.Itthon meg Magyar....????? szóval már mi sem tudjuk.Ja állampolgárságom sincs és valószinüleg nem is lesz.eszem ágába sincs oda menni pedig itt rosszabb hidjétek el nekem.csak itt nem mutogat mindenki mindenkire.Próbáljátok ki!
2012. máj. 26. 11:03
 34/51 anonim ***** válasza:

" Nemzetet eggyesiteni kell nem szét szakitani. "

Ok, de te fizeted a nemzeti összeborulás költségit.

2012. máj. 26. 17:11
 35/51 anonim válasza:
Örülök neki. Talán nem jönnek vissza többet a kommancsok.
2012. máj. 27. 07:00
 36/51 A Tengerész ***** válasza:
Olvastam a kommenteket. Ugyanaz a véleményem mint neked. Ráadásul ha itthon elmegyek szavazni igazolnom kell a kilétemet, éppenhogycsak a seggembe bele nem néznek, hogy én vagyok e valóban. Külföldről meg elég lesz egy levél. nem gondolom, hogy az Orbán adminisztráció nem fog minden alkalmat megragadni a csalásra. Aki úgy gondolja, hogy csak és kizárólag ő birtokolja a nemzet irányítására való alkalmasságot, azt is gondolja, hogy joga, sőt kötelessége a csalás. Nem tudom hány éves vagy és mennyire ismered a háború utáni történelmet, de "kékcédulás" érzésem van.
2012. máj. 27. 09:08
 37/51 A kérdező kommentje:

Tengerész!

-"kékcédulás" érzésem van -

Én sem tartom kizártnak, de szerintem nem lesz rá szükség. Elég lesz ha a 2,5 millióból csak 1/4 rész feladja majd a levelet!..

2012. máj. 27. 12:30
 38/51 A kérdező kommentje:

32-es!

1. Trianon sajnos ténykérdés! Mi az, hogy nem fogadhatjuk el? Talán van más választásunk? Két vesztes háború után mi a francra verjük még magunkat? 90 éve ezen busongunk. Még hányszor 90 évet akarunk ezzel eltölteni ahelyett, hogy a jelenlegi helyzetből próbálnánk meg kihozni a lehetséges maximumot?

2. A nemzet egyesítése mit jelent egyáltalán? Van e mögött valami konkrétum? -ill. miért pont (és kizárólag) a szavazati jog megadása jelentheti a nemzet egyesítését és egyéb jogok (és kötelességek) "megadása" akkor miért nem tartozik ebbe bele?

-Vagy az egész csak egy üres lózung, hívószó,érzelmi manipuláció, ami arra szolgál, hogy elfedje a Fidesz valódi célját, -amit egyébként Mikola István már kb. 15 éve kimondott.

3."Minden Magyarnak számit,hogy ki és ,hogyan kormányoz ezért minden Magyar szavazzon."

-Ez így logikusnak tűnik, csak hát van (lesz) akinek jobban számít és lesz akinek kevésbbé. -Akkor most ettől hogyan lesz egységesebb a nemzet?..

2012. máj. 27. 14:19
 39/51 Tom Benko ***** válasza:
Semmi értelme.
2012. máj. 28. 11:06
 40/51 anonim ***** válasza:
0%
Ez a külhoni szavazás azért lett kitalálva, mert a zsidó-magyar kettős állampolgárok szeretnének szavazni.
2012. máj. 28. 13:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!