Mi a véleményetek arról, hogy a külhoni magyarok is szavazhatnak majd a Mo-i választásokon?
" pusztán jelszavakkal elkommunikálhattok. "
Ez tetszik.:D Ezek ismernek kb. 20 szót és azokat variálják.
Debreceni léttemre sokszor elgondolkodtam rajta mi lett volna ha a románok nem vonulnak vissza a Dunától vagy csak a Tiszáig vonulnak vissza ,ahogy akarták.
Akkor én is és még sok millióan román állampolgárok lennénk.
Szerintem aki Magyar az nem fogadja el soha trianont ...a Nemzetet eggyesiteni kell nem szét szakitani.
Minden Magyarnak számit,hogy ki és ,hogyan kormányoz ezért minden Magyar szavazzon.
" Nemzetet eggyesiteni kell nem szét szakitani. "
Ok, de te fizeted a nemzeti összeborulás költségit.
Tengerész!
-"kékcédulás" érzésem van -
Én sem tartom kizártnak, de szerintem nem lesz rá szükség. Elég lesz ha a 2,5 millióból csak 1/4 rész feladja majd a levelet!..
32-es!
1. Trianon sajnos ténykérdés! Mi az, hogy nem fogadhatjuk el? Talán van más választásunk? Két vesztes háború után mi a francra verjük még magunkat? 90 éve ezen busongunk. Még hányszor 90 évet akarunk ezzel eltölteni ahelyett, hogy a jelenlegi helyzetből próbálnánk meg kihozni a lehetséges maximumot?
2. A nemzet egyesítése mit jelent egyáltalán? Van e mögött valami konkrétum? -ill. miért pont (és kizárólag) a szavazati jog megadása jelentheti a nemzet egyesítését és egyéb jogok (és kötelességek) "megadása" akkor miért nem tartozik ebbe bele?
-Vagy az egész csak egy üres lózung, hívószó,érzelmi manipuláció, ami arra szolgál, hogy elfedje a Fidesz valódi célját, -amit egyébként Mikola István már kb. 15 éve kimondott.
3."Minden Magyarnak számit,hogy ki és ,hogyan kormányoz ezért minden Magyar szavazzon."
-Ez így logikusnak tűnik, csak hát van (lesz) akinek jobban számít és lesz akinek kevésbbé. -Akkor most ettől hogyan lesz egységesebb a nemzet?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!