A Kannibál Holokauszt tényleg megtörtént?
Ellenben a sulykolás eredménye megkérdőjelezhetetlen: mindenki ismeri ezt a holokausztot
Ez nem a sulykolas eredménye te szélsőséges barom. Hanem annak eredménye, hogy ez itt történt, részben magyarországon, és honfitársainkat ölték meg, pl. Radnotit. A bantu, örmény, pirez stb. holokauszt meg innen több ezer kmre. Mi közünk van nekünk ahhoz? Semmi. Ehhez van közünk.
Azoknak akik mindenképpen számolgatni akarnak. A Holokauszt miatt úgy becsülik 6 millió ember vesztette életét, relatív rövid idő alatt szisztematikus népirtásban. 6 millió embernél nagyobb áldozattal a világháború óta csak a Szovjetunió és Kína büszkélkedik ezek a rendszerek pedig évtizedek alatt hozták össze azt amit.
Tény, hogy több film dolgozza fel a Holokausztot, mivel a filmgyártás fellegvára Hollywood, biztos azonban, hogy csak a zsidók miatt készül több film a Holokausztról?. A Németeket durván elverték nem maradt semmiféle politikai maradványa, míg például a Szovjetunió "csak" megbukott ráadásul rengeteg vezető túlélte a rendszerváltást tovább örökítve a hatalmat. Sztálin tetteit talán pont emiatt jelenleg is próbálják kozmetikázni. Egy ilyen országban nem fognak repesni az örömtől ha a holodomor áldozatairól akarnak filmet csinálni. Kína szólásszabadságot tekintve jelenleg is ugyan olyan szinten van, mint régen, biztos, hogy nem engedélyeznének témába vágó filmek készítését.
A győztesek írják a történelmet de Németországon kívül kevés összeesküvésekre alapuló, népirtó rendszer bukott meg úgy isten igazán.
"6 millió embernél nagyobb áldozattal a világháború óta csak a Szovjetunió és Kína büszkélkedik ezek a rendszerek pedig évtizedek alatt hozták össze azt amit. "
Pont ezért abszurd az egész 6 milliós szám. 20-30 évvel ezelőtt még 15 milliót is hazudtak. De nem megyek bele részletekbe, nálam sokkal többet tudók hosszú oldalakon keresztül taglalják a részleteket.
Te is csak azt hiszed el, amit mondanak. Az 50-es években volt elektrosokk, atombomba kísérlet, vízbefojtós elmélet. Aztán ez megszűnt, de maradt máig szájon forgó szappankészítős, lámpaernyős elmélet. Aztán ez is megszűnt, már maradt a gázkamra, tömegkrematórium, és a 6 milliós szám. Mindegyik abszurdum.
(Amúgy nem vagyok "náci", egy egyszerű ember vagyok a sok közül, aki másképp gondolja a dolgokat, mint ahogy a "hivatalos" sulykolja.)
"Amúgy nem vagyok "náci", egy egyszerű ember vagyok a sok közül, aki másképp gondolja a dolgokat, mint ahogy a "hivatalos" sulykolja."
Attól mert te másképp gondolkodó vagy, a Föld nem lapos.
Igen meg van az "éreccségi" méghozzá 1-2 pontot vesztettem ,de neked még biztos ennél is jobb lett ;) Egyébként igen tudok róla és tuti többet mint te ... Már csak azért is mert a szomszédunkban örmény család él és az öreg asszony folyton erről mesélt de biztos csak kamuzott.
És most ne menjünk bele ebbe a zsidó holokauszt témába mert semmi köze a kérdéshez ami egyébként nemtudom mit keres a külföldi politika témába. A filmeknél lenne a helye.
UI: ezt a 6 milliós izét meg hagyjuk már könyörgöm ,de ne menjünk bele miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!