A Kannibál Holokauszt tényleg megtörtént?
Miért szavaztátok le az elsőt mond valamit! Bár ha az örmény holokausztot vesszük például, na az megtörtént!
mert érdekes erről ami tényleg szörnyűbb volt mint a zsidós cucc ("mekkora szentségtörő vagy hát annál nincs szörnyűbb HÚÚÚÚ") hajlamos mindenki elfelejtkezni.
És a kannibál izé meg egy film nem történt meg. ne nézz ilyeneket. Beteg lélekre vall... De komolyan! Elvont leszel és lúzer ha ilyeneket nézel.
És a kannibál izé meg egy film nem történt meg. ne nézz ilyeneket. Beteg lélekre vall... De komolyan! Elvont leszel és lúzer ha ilyeneket nézel.
Nyilván nem történt meg a k. holokaouszt. csak egy agymosó mesefilm
én nem néztem meg, csak mesélték, de azzal mi lesz egyik barátommal, akit kényszerítettek, hogy nézze mega k. holokszot filmet. félmeztelen, és akik kényszertették, azok ott maszutrbáltak közben?? :O
"A Kannibál Holokauszt tényleg megtörtént?"
Akkor nyilván nem tudtad ,hogy megtörtént e- vagy nem...
"Miért szavaztátok le az elsőt mond valamit! Bár ha az örmény holokausztot vesszük például, na az megtörtént! "
Nagyon gyerekes vagy. Az örmény holokauszt miért valódibb mint a zsidó? "Érecségi" azért meg lett történelemből? Tudsz bármit is az örmény és zsidó holokausztról? Nem is értem, hogy miért állok le egy ilyennel vitatkozni....
"Az örmény holokauszt miért valódibb mint a zsidó?"
Mert megtörtént.
"Mert megtörtént."
A ti felfogásotok szerint fogok most gondolkodni (nehezemre esik csökkentett üzemmódban működni, de most megteszem).
Mivel haragszom a zsidókra mert nem vittem semmire ezért szerintem a zsidó holokauszt nem történt meg, de az örmény (vagy milyen, nem tudom pontosan csak egy metapidiás félmondatot olvastam róluk) holokauszt megtörtént.
"ellenben lassan már a saját történelmére sem emlékszik egy átlag polgár. Agymosás ez a javából."
A holokauszttal a zsidókon és a jobbikosokon kívül senki sem foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!