Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Kannibál Holokauszt tényleg...

A Kannibál Holokauszt tényleg megtörtént?

Figyelt kérdés

2012. máj. 20. 00:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
25%
Még a rendes holokauszt se :D
2012. máj. 20. 01:23
 2/23 A kérdező kommentje:
De még megtörténhet ugye?
2012. máj. 20. 01:33
 3/23 anonim ***** válasza:
36%

Miért szavaztátok le az elsőt mond valamit! Bár ha az örmény holokausztot vesszük például, na az megtörtént!

mert érdekes erről ami tényleg szörnyűbb volt mint a zsidós cucc ("mekkora szentségtörő vagy hát annál nincs szörnyűbb HÚÚÚÚ") hajlamos mindenki elfelejtkezni.

És a kannibál izé meg egy film nem történt meg. ne nézz ilyeneket. Beteg lélekre vall... De komolyan! Elvont leszel és lúzer ha ilyeneket nézel.

2012. máj. 20. 01:47
 4/23 A kérdező kommentje:

És a kannibál izé meg egy film nem történt meg. ne nézz ilyeneket. Beteg lélekre vall... De komolyan! Elvont leszel és lúzer ha ilyeneket nézel.

Nyilván nem történt meg a k. holokaouszt. csak egy agymosó mesefilm

én nem néztem meg, csak mesélték, de azzal mi lesz egyik barátommal, akit kényszerítettek, hogy nézze mega k. holokszot filmet. félmeztelen, és akik kényszertették, azok ott maszutrbáltak közben?? :O

2012. máj. 20. 01:53
 5/23 anonim ***** válasza:
89%

"A Kannibál Holokauszt tényleg megtörtént?"

Akkor nyilván nem tudtad ,hogy megtörtént e- vagy nem...

2012. máj. 20. 03:11
 6/23 anonim ***** válasza:
61%

"Miért szavaztátok le az elsőt mond valamit! Bár ha az örmény holokausztot vesszük például, na az megtörtént! "

Nagyon gyerekes vagy. Az örmény holokauszt miért valódibb mint a zsidó? "Érecségi" azért meg lett történelemből? Tudsz bármit is az örmény és zsidó holokausztról? Nem is értem, hogy miért állok le egy ilyennel vitatkozni....

2012. máj. 20. 07:17
 7/23 anonim ***** válasza:
35%

"Az örmény holokauszt miért valódibb mint a zsidó?"

Mert megtörtént.

2012. máj. 20. 07:47
 8/23 anonim ***** válasza:
79%

"Mert megtörtént."

A ti felfogásotok szerint fogok most gondolkodni (nehezemre esik csökkentett üzemmódban működni, de most megteszem).

Mivel haragszom a zsidókra mert nem vittem semmire ezért szerintem a zsidó holokauszt nem történt meg, de az örmény (vagy milyen, nem tudom pontosan csak egy metapidiás félmondatot olvastam róluk) holokauszt megtörtént.

2012. máj. 20. 08:17
 9/23 anonim ***** válasza:
44%
A világon a mai napig számtalan nagyon súlyos népirtás történt. Csak azért, mert a zsidók csinálják a legtöbb filmet, múzeumot és emléknapot a saját tragédiájukból, ez még nem jelenti azt, hogy az övék súlyosabb lenne a többinél. Ellenben a sulykolás eredménye megkérdőjelezhetetlen: mindenki ismeri ezt a holokausztot, ellenben lassan már a saját történelmére sem emlékszik egy átlag polgár. Agymosás ez a javából.
2012. máj. 20. 09:14
 10/23 anonim ***** válasza:
80%

"ellenben lassan már a saját történelmére sem emlékszik egy átlag polgár. Agymosás ez a javából."

A holokauszttal a zsidókon és a jobbikosokon kívül senki sem foglalkozik.

2012. máj. 20. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!