Ti elhiszitek amit 9/11-ről mondott az amerikai kormány?
ti elhiszitek hogy létezett valahol egy Bin Laden?
ugyan már
Ha amcsi kormány vagyok és lezúzatom a WTC-t valami mondvacsinált arab terroristával, akkor igény jelentkezik egy új WTC-re, amit újra feképíthetek > pénzt tolok az építőiparba>csökken a munkanélküliség > szebbek a következő 3 év gazdasági mutatói
majd lerohanok egy világvégi országot, mert ott tanyázik az általam kitalált főgonosz > legyen 25 000 harcoló katona és az ehhez szükséges 200 000 kiszolgálószemélyzet> megint munkát adtam elég embernek>munkanélküliség csökken ^2> öröm bódottá^2
Túl sok a furcsaság az ügyben. Szerintem valami ilyesmi lehet a háttérben.
„ Bin Laden minden egyes támadását elismerte, de ezt a 9/11-est soha! „ De igen, többször is. :D
-----
ma 05:15
Ha Te vagy az amcsi kormány és fel akarsz építeni 2 toronyházat, minek a pusztítás? 1 Akad telek bőven. Egy ilyen projekt nem fog egy akkora országot az egekbe emelni, észre se vennéd a munkaerő foglalkoztatásának változását.
Ha pedig csapatokat küldesz egy másik országba és eltapsolsz a költségvetésből 1200 Mrd dollárt azért hogy /a Te számaid szerint/ 225.000 embernek adj munkát. Olyat amire ezek szerint nincs szükség. Az majdnem 5.5 millió dollár / fő a semmiért.
Szerintem ne legyél kormány, mert nem vagy nagy penge a témában. :D
asmosys!
az a videó, amiben "elismerte" eléggé homályos és messze nem olyan a videó minősége, amilyet ő csinált régebben! pl az arca nem kivehető és távol van a kamerától. (ez előző videóin pedig minden tisztán látszódik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!