Tényleg az amerikai kormány szervezte a szeptember 11-ei merényleteket?
Valaki kitalálta és "bizonyítékot" gyártott hozzá. Mostanában divatosak az összeesküvés elméletek. Aki nem tud másképpen híres lenni,az kitalál valamilyen szenzációt,és sokan elhiszik.
Ez is etek közé tartozik.
A magyarázatok is eléggé érdekesek:
- Repülőgép gyorstalpaló, ami alapján el tudhatták vezetni a gépet - ezt ki tudja el hinni?
- WTC-nek hihetetlenül nagy a légi védelme, mégis megtörtént ez az eset.
Amúgy én nem nézek Echo TV-t, csak fura, hogy sok érdekes tény látott napvilágot.
Nézd meg a Zeitgeist című filmet.. .Ha jól emlékszem a második része foglalkozik a témával.
Mindenképpen elgondolkodtató szerintem.
Én simán el tudom képzelni.
Sztem Iraknak se volt tömegpusztító fegyvere csak az USA-nak kellett az olaj, meg egy casus belli.
IGEN!!! Az amerikai titkos szolgálatok hajtaták végre ezt az akciót,de nem kívánatos személyekkel.Lásd. Kennedy meggyilkoltatása,stb.Az akkori elnök bele egyezésével történt az egész.Előtte 1-2 évvel már meg kíséreltek hasonló akciót,de az nem jött össze.
Modellezed le és rájössz,hogy így nem működik!
indian17.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!