Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Tényleg az amerikai kormány...

Tényleg az amerikai kormány szervezte a szeptember 11-ei merényleteket?

Figyelt kérdés
Szaniszló Ferenc már közel fél órája ezt agitálja az Echo Tv-n. Én teljesen le vagyok döbbenve, hogy ez Magyarországon megtörténhet. Felszínes jelenségek logikailag hibás egybekapcsolásával vonja le a megfellebbezhetetlen következtetéseit. Őt nem tudom visszakérdezni, de kíváncsi lennék az itteni véleményekre is.
2011. jan. 28. 21:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%
Az a helyzet, hogy semmi nem indokolja, hogy ilyen lépéseket tegyen az USA. Az afganisztáni háború már így is elég nagy presztízsveszteség az USA számára, sem politikailag, sem gazdaságilag nem találhatsz akkora indokokat, amelyekért érdemes belenyúlni egy ilyen darázsfészekbe.
2011. jan. 28. 22:41
 12/25 anonim ***** válasza:
62%

[link]

tessék végig nézni aztán véleményt alkotni. mindig több dolgot állítanak, általában az az igaz ami ellentétbe áll az elképzeléseinkkel

2011. jan. 28. 23:12
 13/25 anonim ***** válasza:
69%
Egyáltalán nem tartom kizártnak.
2011. jan. 29. 03:37
 14/25 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem az az ostoba, aki elhiszi, hogy a 700 fokon égő kerozin megolvasztotta az acél szerkezetet, ami 1300-1400 fokon olvad. Az se normális, aki bevette, hogy a Pentagonba utasszállító csapódott, ugyanis minden bizonyíték ez ellen szól (csak alaposan át kéne nézni).

Ami meg Szaniszló most elmondott az egy amerikai volt titkosügynök naplója.

2011. jan. 29. 04:37
 15/25 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm. Sikerült egy kicsit elbizonytalanítani...
2011. jan. 29. 09:12
 16/25 anonim ***** válasza:
69%

Én elég sok dokumentum filmet néztem meg ezzel kapcsolatban és az interneten is kutatgattam utánna.Bár nem hiszek az összesküvés elméletekben és nem is szoktam gyártani,de nagyon sok olyan jel utal arra hogy ezt ők saját maguk rendezték meg

Lássuk csak!

1.

A tornyokban elvileg 20-30 ezer ember dolgozott egy átlagos napon,azon a napon érdekes módon csak 3000 ezer.

A nagyobb fejeseket és a legtöbb zsidót elküldték szabadságra arra a napra.

2.

A biztonsági szolgálatot is elküldték szabadságra 1 hétre a bomba kereső kutyákkal együtt,(mivel erre mindig szükség volt,mert már a 90-es években történt robbantás)!

3.

Az egyik karbanatartó beszámolt arról hogy bizonyos szintek levoltak zárva elözőleg 2 héttel,ahova még ő sem engedték be és ő se tudta mi folyik ott!Csak nem a bombákat helyezték el?Amivel meggyengitették az épületet?

Egy épület sem dőlt még össze tűzben!

Lehet hogy meggyengtették az acél szerkezeteket bombával?

http://www.youtube.com/watch?v=Pd8B-8Au-Wk

4.

Több túlélő hallotta hogy robbanás volt az épületben.A tűzoltók is robbanásról számoltak be.A médiában ezt késöbb tagadták és sok embert megfenyegettek hogy ne beszéljenek robbanásról.

http://www.youtube.com/watch?v=o7lzSlyU7S4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=AYJqS85CgSk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=stSSIGNNxdE&feature=related

5.

A repülő gépen is feltünően kevés utas volt,olyan kevés emberrel nem szoktak gépet indittani,mert nem éri meg nekik.A gépeken csupán 120 utas volt a 350 helyett.Miért nem inditottak kisebb gépet?

6.

Egy ekkora épület szerkezetet nem tud megolvasztani a kerozin,mert nem ég ekkora hömérsékleten.Egy égő ház sem dőlt össze.Ez a hatalmas épitmény percek alatt összeomlott.

Ez az épület miért nem dőlt össze?Pedig sokkal nagyobb a tűz mint a wtcben.A wtcbnen elenyésző tűz volt.Inkább füstnek leget nevezni.

http://www.youtube.com/watch?v=lGTMD_Y8SI4

7.

A multi millomos jerry silwerstone megvette a wtc-t,amit több millió dollára biztositott be!Az a hír járta hogy új épületeketakart a helyére.

8.

A WTC hetes épülete miért dőlt össze?Hiszen azt nem érte találat.Egy nagyon minimális tűz volt benne,ami nagyon kis károkat okozott benne!Mégis össze dőlt!Vajon miért?

http://www.youtube.com/watch?v=Zv7BImVvEyk

Ha nagyon érdekelnek dolgok,a neten sok információt össze lehet gyűjteni.

2011. jan. 29. 12:52
 17/25 A kérdező kommentje:
12.52: Köszönöm, ha lesz több időm, még utánanézek egy kicsit. Így kapásból csak az 5. érvedet tudnám cáfolni. Az azért nem olyan rendkívüli, hogy egy 350 főt befogadni képes gépen 120-an utaznak. Fapadosoknál nem, de rendes légitársaságoknál én is utaztam már többször úgy, hogy fele annyi utas sem volt, mint a gép kapacitása.
2011. jan. 29. 13:00
 18/25 anonim ***** válasza:
60%
Ezek nem az én érveim,vagyis nem én találtam ki!De ez csak egy kis szelet az egészből!Elég sokmindent meglehet találni a neten ha annyira érdekel.Még írhatnék rengeteg mindent,de jobb ha te jársz utánna és te győződsz meg a dolgokról.Én ezt a verziót nem erőltetem rá senkire,mindenki azt hisz amit akar.Én úgy hiszem és gondolom hogy ehhez semmi köze nem volt a alkaidának!Erről van vagy 4-5 film,ami mindegyik más szemszögből vizsgálja meg a dolgokat.Azokaz érdemes lenne megnézned és a neten egy két dologba bele olvasnod és akkor lehet hogy megváltzona sok ember véleménye.
2011. jan. 29. 13:45
 19/25 anonim ***** válasza:
2011. jan. 29. 14:17
 20/25 anonim ***** válasza:
31%
Amit belinkeltem sajnos csak darbaokban van fennt,de a youtubon jobb oldalt ott van a többi rész is.10 perces darabokban van fennt,érdemes megnézni.Sok mindenre rávilágitt!
2011. jan. 29. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!