Ti élnétek-e az Egyesült Államokban?
Nem. Olyan túl...amolyan "Mindig teliszájjal vigyorgunk!" és "Ki, ha mi nem?" stílusúak.
Nem szeretem a túl "hangos" embereket.
Én nem.
Én nem is nagyon élnék más országba Magyarországon kívül.
Talán valamelyik Skandináv országba...
13-as! Tudom, hogy nem olyan, amilyennek a filmekben látom, nem is azért szeretnék kinn élni.
Van ismerősöm kinn, tudom, hogy ténylegesen milyen, és nagyon tetszik! Fenntartom, hogy szívesen mennék, ha lehetne.
Igen , elárulom hogy jutottam ki.Egy cég felvett és elintézte a zöldkártyát mivel nagyon jó referenciáim voltam Németországban és Angliában , viszont az amerikai cégnél volt egy kis protekcióm is.
És valóban nem olyan mint a filmekben.Én liberálisnak sem nevezném.Amikor megtudta egy amerikai hogy nem járok templomba akkor nagyon csúnyán nézett és mondta hogy ez nem helyes.Tapasztalataim szerint elég vallásosak.
Sokszor egyből levágják hogy én európai vagyok , meglepően sokat tudnak Magyarországról.Budapest manapság nagyon trendi Amerikában , főként a filmek esetében.
Igen, mert Én ott egy elég okos ember lennék (többiekhez képest)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!