Mit csinálna az EU ha a Jobbik ilyen törvényeket vezetne be? Szerintem felháborító.
A jobbik börtönbe záratná a melegeket? Én ugyan egy meleg fiatal vagyok, de soha az életbe nem tettem semmi rosszat, semmit, amivel kiérdemelném a börtönt. Próbálok hasznos tagja lenni a társadalomnak, egyetemre járók, jó tanulmányi eredménnyel.
Mi lenne az Európai Unió (vagy ha már mindenbe beleavatkozik akkor az USA) véleménye arról, ha a Jobbik a hatalomra kerülésekor ilyen törvényeket vezetnének be? Én egyszerűen nem értem, hogy hogyan lehet ilyen ókori, közfelháborodást keltő törvényeket akár csak felvetni....
A normális melegek is elítélik a melegfelvonulást, én sem értek azzal egyet. De a Jobbik megint azt akarná, amit Hitler rendezett Auschwitzban??
Durva hasonlítás tudom, de van benne némi igazság.
NEM PROVOKÁCIÓNAK SZÁNOM !!!
Csak egyszerűen nem értem, hogy miért kell még jobban lejáratni a világ előtt Magyarországot ilyen ötletekkel.
Mit csinálna az EU ennek hallatán vagy láttán? Mert szerintem nem hagynák szó nélkül...
Milyen demokrácia felszámolása? Most van demokrácia? Ugyan...
"De a Jobbik megint azt akarná, amit Hitler rendezett Auschwitzban?? "
Miért, Hitler Auschwitzban börtönbe záratta a homoszexualitást propagálókat? Én nem így emlékszem...
"vagy ha már mindenbe beleavatkozik akkor az USA"
Az USA egyes államaiban még a kézfogást is büntetik, ehhez szólj hozzá.
"A jobbik börtönbe záratná a melegeket? "
El se olvastad a cikket, az itt a legnagyobb gond.
"Mit csinálna az EU ha a Jobbik ilyen törvényeket vezetne be? "
Reméljük, hogy felszabadítaná az országot a középkori nézeteket valló, műveletlen és iskolázatlan, focimeccseken összehalászott, kannás boros tagsággal bíró "hatalom" alól.
el kell olvasni a törvénytervezetet
szó nincs arról, hogy börtönbe zárnák csak úgy a melegeket
azért mert melegek
csúsztatás
Ha elolvastad volna a törvényjavaslatot,és nem csak ezt a hvgs ferdített sza.rságot,nem tetted volna fel ezt az okos kérdést.
Nem zárnák a homikat börtönbe,ez főleg a felvonulás,és egyéb NÉPSZERŰSÍTÉS ellen van
De ettől még mehettek kézenfogva,nem fog senki börtönbe zárni
Amúgy ha bevezetnék,rögtön tele lenne az ország eus jogvédőkkel,meg ultra demokratikus toleráns külföldi aktivistákkal
A tót nyelvtörvényt,meg a magyar veréseket viszont leszarják,minket lehet nyírni bárkinek
kérdező mondok én jobbat:
Az USA-ba még ok se kell ahhoz h határozatlan ideig letartóztassanak, na ahhoz mit szól a világ???
felteszem az emberek nagyrésze azt se tudja h bevezettek egy ilyen törvényt..
/"De a Jobbik megint azt akarná, amit Hitler rendezett Auschwitzban?? "
Miért, Hitler Auschwitzban börtönbe záratta a homoszexualitást propagálókat? Én nem így emlékszem.../
-------
Na grat, kicsit többet kellene tanulni. Bizony a homoszexuálisokat is lágerbe zárták, nem csak a zsidókat, cigányokat, stb. voltak még más csoportok is. A Melegeknek rózsaszín háromszög volt, a jelük, a zsidóknak sárga hatágú csillag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!