Szlovákiában melyik a "Jobbik" féle párt? Mik az esélyeik?
Tudomásom szerint egy ciklusban "szélsőjobb" párt volt a nyertes Szlovákiában. Akik cigányokat is helyrepofozták.
Milyen párt néven keressem Őket Google-vel? Indulnak ők most?
Helyrepofozták, hogyne.
Az sns-ről van szó, magyargyűlölő nacionalista bohócbanda. Az egyetlen hasznuk, hogy páran elgondolkoztak, hogy viszonylagos, ki a kisebbségi, és ki nem.
rosszul tudod.
amugy slotáék SNS pártja ilyen jobbikféle.
jelenleg 6%-on állnak így a választások elött.
Rosszul tudod. A Jobbik nem szélsőjobbos, hanem jobboldali nemzeti radikális párt. Az, hogy valamit a gyökerénél kezelünk, nem szélsőség. Egyébként szerintem a Jan Slota vezette SNS-re gondolsz. Robert Ficoval vannak kormányon. ()A cigányok helyrepofozásán mit értesz?)
Jelenleg úgy áll a vásár, hogy Slota bekerülhet (határon mozog) a Szlovák OGY-be, Fico újabb megválasztása pedig kétséges, mert csak valami 30 valahány százaléka van az ellenzéki pártokkal szemben. Még koalícióval sem biztos, hogy összeszedik az 50+1et.
72
A kényszeres magyarérdekezés, a magyarság egy tömbként való kezelése, stb.
Csak azt tudom, hogy az Ők idejük alatt, megváltoztatták a cigányok segélyezését, amire válaszul nagy lázadások voltak. Ezután a cigányok ellen bevetették a hadsereget.
A TV erről a pártról, mint "szélsőjobbról" beszélt. Lehet, hogy valamire rosszul emlékszem, mert nem most volt ez.
"A Jobbik hol soviniszta? Mutassatok rá!"
Aki nem rájuk szavazott, az magyarellenescionistakomcsilibsihippiturbódemokrata zsidó.
A válasz írója 44%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:43
Mutass rá linkkel! Ezt kértem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!