Szerintetek is borzasztóan demagóg párt a Jobbik?
Mert nekem az jön le minden beszédükből, propagandájukból stb.
Pl. szerintük aki nem jobbikos, az hazaáruló, csak a saját programjukat tartják igaznak és ezt súlykolják a választóikba. A tévékkel is csak az volt a bajuk, hogy nem álltak melléjük és nem csinálták azt, amit ők akartak (bár én is utálom a valóságsókat és a barátokköztöt, de nem a betiltás/államosítás a megoldás).
majd mindjárt jön valaki, aki elmagyarázza neked, hogy ez nem is igaz és csak a "fősodratú média" (zsidók) próbálják ezt elhitetni veled :)
Hát igen, a tévéknél is elég vicces volt a "porig rombolni/felégetni" című műsor, aztán most ők követelik a leghangosabban a szólás szabadságát :)
Egyébként politikai szempontból meg tudom őket érteni, ugyanis demagógnak lenni sokkal egyszerűbb. (a többi párt is kiveszi a részét a demagógiából, lásd: Fidesz)
Na most akkor elmagyarázom: ezt, hogy demagóg a fősodratú média (zsidók) próbálják elhitetni veled!
:D
"De a Jobbik egyrészt csak hataloméhes, másrészt nem adott megfelelő megoldást."
Ez ugyanúgy illik szerintem a FIDESZ-re, MSZP-re, LMP-re, de még a KDNP-re is.
Nézőpont kérdése.
"Tudjuk, hogy milyen ott a helyzet."
Ennek örülök.
Csak egy baj van: ismerni az ottani egy helyzetet egy dolog, ott élni kettő.
A tv-kel nem az volt a baj, hogy nem állt melléjük, hanem mert hirhamisitók. Rengeteg jó ötletjük volt amit leszavaztak majd 1! héttel később a fidesz ugyanazt a beadványt (szóról-szóra ugyanazt) beadta és elfogadta. De ugyanezt megcsinálták az MSZP-vel LMP-vel.
Csak hogy visszakérdezzek, miért nem jó a szociális kártya? Ami több országban bevált MO.-n nem lehet megcsinálni?
"Rád pedig egy gyöngyöspatai kirándulással lehetne hatni"
Kolyan azt hiszed, hogy Gyöngyöspata a legfőbb problémája ennek az országnak? Komolyan azt hiszed, hogy ha a Jobbik hatalomra kerül, akkor rögtön minden szép és jó lesz?
Kb. ugyanazt csinálnátok egy esetleges Jobbik hatalomátvételnél is, lefelé pontoznátok mindenkit...
"miért nem jó a szociális kártya? Ami több országban bevált "
Mivel kijátszható, így nem jó.
ja és sorold az országokat, ahol bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!