Ti is sajnáljátok ezen remek induló hallatán, hogy nem vagytok észak-koreaiak?
Aki nagyon szeretne menjen oda. előre megmondom mit érzel majd: úgy pofáraesel,mint a zsíroskenyér ,sőt még jobban.
Hallottál a rákosi,meg a akádárkultuszról, Na ott is az kúltusz van csak még keményebb kiadásban,mint nálunk volt.
Nemsokára itt is hasonló világ lesz :D nem kell ahhoz átutazni a fél világot!
(D-Koreába viszont szívesen mennék)
'Most hogy meghallgattam ezt az indulót, ráeszméltem, hogy Észak-Korea a legfantasztikusabb ország a világon, maga a Kánaán. Azonnal csomagolok, és az első repülővel indulok Phenjanba.'
Mehetsz nyugodt szívvel, senki nem tartóztat fel. Retúrjegyet viszont nem kérhetsz, ha esetleg nem azt kapnád, amire számítasz.
"Mehetsz nyugodt szívvel, senki nem tartóztat fel. Retúrjegyet viszont nem kérhetsz, ha esetleg nem azt kapnád, amire számítasz."
Iróniáról még te se hallottál, mi?
Én a helyedben ezt hallgatnám meg. Igazából egy kicsit én is sajnálom. Ott aztán nincs imperializmus.
'Iróniáról még te se hallottál, mi?'
Elnézést, amiért nem olvastam a sorok között. Gyengébbek kedvéért feltüntethetnéd: Vigyázat, nem kell komolyan venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!