Az észak-koreai menekülők miért mindig Kína felé próbálnak meglógni, mikor Oroszországgal is határos az ország? Gondolom arra se nagyobb a határvédelem.
Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 22:06
1/10 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkodtam. Szerintem az lehet az oka, hogy az orosz határszakasz elég rövid (kb. 20 kilométer) és egy folyó közepén húzódik. Gondolom, azt egyszerűbb bevédeni; meg kockázatosabb úszva menekülni.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, köszi, nekem is az volt a tippem, hogy a rövidsége miatt... de az a folyó ha jól tudom a kínai határon is végighúzódik...
2012. febr. 24. 22:55
3/10 anonim válasza:
Jobban vonzódnak a ferde szemű rokon felé.
4/10 A kérdező kommentje:
Hát ezen behaltam xDDDD
2012. febr. 25. 10:03
5/10 anonim válasza:
Pedig igaz. A kínai határon kínaiak vannak, az orosz határon pedig nem moszkvai oroszok, se nem a helybeli lakosság fiai, hanem bunyós balti fickók, kemény kozák legények vagy betört csecsenek, stb. Egyikükkel se lehet kukoricázni.
6/10 A kérdező kommentje:
Azt hittem, csak viccelsz. De így kifejtve, biztos van alapja.
2012. febr. 25. 16:16
7/10 anonim válasza:
A kínaiak között jobban el tudnak vegyülni, nem fognak olyan könnyen feltűnni.
Dél-Korea felé pedig iszonyatosan őrzött határ húzódik. Ott csak nagyon keveseknek sikerül átjutni.
8/10 anonim válasza:
Mjert szovjet bárátáinknál lenni sok AK 47-es és ők nem félni használ ezen fegyverek.
9/10 A kérdező kommentje:
Ám legyen... o.O
2013. márc. 8. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!