Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondolsz az elit népességc...

Mit gondolsz az elit népességcsökkentő politikájáról? Kissé aggasztó?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 06:29
1 2 3
 21/24 Dylena ***** válasza:
81%
Egy "vicc" jutott eszembe, ami a magyarokról szól, külföldön így látnak minket. Nem tudok viccet mesélni, de a lényege az, hogy ha sok magyart beletennének egy hatalmas fazékba, hogy végezzenek velük, nem is lenne rá szükség, mert a magyarok kinyírnák egymást. Ha az egyik megpróbálna kimászni, akkor a többiek úgyis visszahúznák. Sajnos van alapja a viccnek, ezért jó, de ránk nézve siralmas. Ebben az a legszomorúbb, hogy lehetne máshogy is, mert ez pont mindenkin múlik. Egytől-egyig. Segíthetnénk is egymásnak akár. Legalább apróságokban. Ez az, amire nem sok ember gondol.
2012. ápr. 13. 18:07
 22/24 Tom Benko ***** válasza:

Alapvetően túl van népesedve a Föld, különösen egyes területeken, ráadásul jórészt ott, ahol amúgy is gyenge a terméshozam. Lehetne kivédeni ugyan GMO-val, ha a sok kis retardált óvodás hagyná. Ha népességcsökkentés kellene, akkor pont, hogy nem szabadna beadni a védőoltásokat - k.urva gyorsan elkezdenének hullani először a gyerekek, majd az emberek is. "stb..." Olyanom nekem is van.

Apropó: AZeitgeist film nem az, aminek David Icke volt a "tudományos tanácsadója"?

2012. ápr. 14. 15:24
 23/24 Dylena ***** válasza:

Érdekes fazon ez a David Icke, nem tudtam, hogy benne van a keze a Zeitgeist-ban. És a reptoidok is. Így első hallásra nagyon vadnak tűnik az elmélete a reptoidok létezésével kapcsolatban, mondjuk a többi sem könnyen emészthető, de ettől még lehet igaz is.

A madárinfluenza idején nagyon gondolkodóba estem, hogy kell-e nekem ez az oltás. Úgy döntöttem végül, hogy nem kell. Van olyan ismerős sajnos, aki lebénult az oltástól. Vagy aki megkapta az oltást és mégis elkapta a fertőzést, igaz, nem halt bele. Ezek után az események után kezdtem komolyabban venni az összeesküvés elméleteket.

Nem tudom, hogy mi igaz ezekből és mi nem és szerintem senki sem tudhatja biztosan. Azt nem fogjuk mindig tudni, hogy mi motiválja a másik embert.

Több ezer évig titkolnak valamit, aztán egyszercsak feltűnik valaki és elmondja a globális igazságot és nem teszik el láb alól, nem törlik el még a nyomát is? Ez nekem kicsit sántít, de ennek ellenére is érzek igazságot a mondandójában és logikusnak is tűnhet, sokmindent megmagyarázna. Vagy úgy vannak vele, hogy úgysem hinné el senki?

Azt viszont tudom, hogy az emberek már régóta nem méltóak az ember megnevezésre. Számomra az ember nem egy ösztönlény, aki épp kénye-kedve szerint cselekszik, nem törődve a következményekkel, hanem egy érezni, gondolkodni, kommunikálni képes intelligens "lény".

Kegyetlenségek, hazugságok, szenvedés, igazságtalanság, lélek nélküli, empátia nélküli beteg emberek töménytelen mennyiségben. Ennek nem szabadna normálisnak, átlagosnak, elfogadottnak, követendőnek lennie, de mégis az! Vajon hogy lehet ez?

2012. ápr. 15. 01:25
 24/24 Tom Benko ***** válasza:

@Dylena: Egy pszichológus számára mindenképpen. Az elméletei nem vadnak tűnnek, hanem tőről metszett baromságok, egyszerűen nem érdemes velük komolyabban foglalkozni.

A védőoltást a környezetemben mindenki megkapta, senkinek semmi baja nem lett tőle.De ez, így magában nem jelent semmit. Az, hogy az ismerősöd lebénult utána, még nem biztos, hogy amiatt lett volna (amúgy sem hallottam ilyen esetről, szóval minimum fenntartásokkal kezelem a kijelentésed). Hogy valaki elkapta, az sem jelent semmit. A védőoltás nem abszolút hatásfokú, ezért kell, hogy minél többen beadják. És soha nem kell komolyan venni az összeesküvéselméleteket.

Úgy mégis, mit lehetne titkolni évezredekig? És főleg: hogyan? Ha valaki azt állítja, hogy évezredes titokról rántja le a leplet, az minimum túloz.

Amit írsz, azok mindig tipikusak, amikor túl népesedik egy-egy élettér. Ez is csak azt jelzi, hogy az ember még mindig a százezer évvel ezelőtti szinten áll ösztönök tekintetében. Ráadásul a túlnépesedett populációkban lassul le a legerősebben az evolúció... :(

2012. ápr. 20. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!