Mit gondolsz az elit népességcsökkentő politikájáról? Kissé aggasztó?
Akkor jó a népességcsökkentő politika, ha az elit magán kezdi, pl. a Rotschild család mind egy szálig kipusztulna.
Meg ha Bill Gates is eltűnne, jobb lenne a világ nélküle.
"Van ilyen? Mármint nem az lenne a jobb, ha minél több emberen uralkodnának? Akkor minek csökkentik? Mi a céljuk?
Ha ezekre nem tudsz kielégítő és hihető választ adni, akkor máris értelmetlen a kérdés."
A cél, hogy elfogyjunk, elmeneküljünk! Itt van bőven termőföld és édesvíz. Majd jönnek az új honfoglalók, nekik kell a hely. Kezded már érteni?
"A cél, hogy elfogyjunk, elmeneküljünk! Itt van bőven termőföld és édesvíz. Majd jönnek az új honfoglalók, nekik kell a hely. Kezded már érteni?"
Igen, kezdem érteni... És például neked már lett is volna egy hely, ahová menekülhetnél, csak sajnos bezárt az OPNI...
Csak tudnám, hogy honnan veszitek ezt a baromságot???
Pedro
Valószínűleg az egyik alapvető probléma itt az is lehet, hogy abból indulunk ki, hogy (már ha van ilyen) a népességcsökkentő politika irányítói/terjesztői úgy gondolkodnak mint mi, normálisan. Ha van ilyen, akkor szerintem azok az emberek őrültek.
Teljesen helytelen az irány. Nagyon sok hely van a Földön. Ha az emberiség azoknak az erőforrásoknak, amelyet pl. háborúzásra, drogok terjesztésére és mindenféle önpusztító dologra fordít, csak egy töredékét arra fordítaná, hogy megoldást találjon pl. az éhinségre, akkor már rég meg lenne oldva a dolog.
Nem azt mondom, hogy én tudom a kész megoldást, de eléggé biztos vagyok benne, ha elég komoly figyelem lenne fordítva erre, akkor már elkezdődött volna megoldódni.
Miért akarnának kevesebb embert?
Mert kevesebb embert könnyebb kontrollálni.
A legjobb módszer a népirtásra pedig tényleg a kaja, a víz, a levegő, a betegségek.
Hiszen ez tényleg mindenkit érint, és ha elég jól csinálják, észre se vesszük, mert olyan jó lassan hatnak azok a mérgek, hogy fel se tűnik senkinek... sok sok év.
Peace!
Már éppen kezdtem kétségbeesni,hogy mindenki szemellenzővel él de a két utolsó válasz után megnyugodtam,hogy másnak is esik le a tantusz.!!
Magyarország egy nagyon jó adottságú ország mint termőföldben,vízkincsekben és nem is gondolnák sokan de földgázban is...nem is akarom ez utóbbit részletezni de legyen annyi elég hogy a közelmúltban mi kis városunkban találtak is földgázt de gyorsan csap rá és kuss nehogy vki megtudja...és még hány helyen lehet ilyen!
Kint Izraelbe az általános iskolás gyerekeket magyarul tanítják és azt mondjk nekik,hogy Magyarország a ti hazátok!Hmm...miért is akarnak ők idejönni..mert nincs vízük,földjük csak a nagy kőrengeteg,de tudják,hogy a magyar nép okos és gyorsan csökkenteni kell létszámukat!nekik elég lesz annyi ember akik majd dolgoznak nekik(bolt,benzinkút stb)de erre megfelelők lesznek a bologató cigók!!
Most csak M.O-ra vetittem ki a példám de ez van a nagy világban mindenhol!
Túl sokan vagyunk a földön,túl sokan károsítjuk azt!
Jöhetnek a kommentek,hogy milyen hülye vagyok és miket be nem képzelek de úgy gondolom,hogy jobb félni mint megilyedni!
"Honnan veszed, hogy izraelben minden gyereket magyarul tanítanak"
Ismerős saját szemmel látta,halotta....no comment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!