Milyen jó végre másban is vbégre az élmezőnyben járni?
Csak egy dolog érdekelne:
Erre milyen választ várnak a megjelölt személyektől?
"Magyarországon, Spanyolországban és Lengyelországban az antiszemita magatartást mérő számok szó szerint túllépnek a grafikonon és komoly választ követelnek a politikai, civil és vallási vezetőktől."

"szó szerint túllépnek a grafikonon "
Tessék hozzánk méretezni a grafikont és akkor nem lógnak túl... Már akkor is én vagyok az antiszemita, ha Kohn nem ért az Excelhez?

Hjakérem, megérkezett az újbeszél friss kiadása. Fordítom:
"elegem van a vagyon elleni és erőszakos bűnözés növekedéséből" -> A bűnözés csökken, de egyre több a rasszista megnyilvánulás.
"elegem van abból, hogy nemzetközi pénzügyi csoportok játszanak az emberek megélhetésével és az ország gazdaságával" -> válság van, amiről senki sem tehet, de rohamosan növekszik az indokolatlan antiszemitizmus, és fastiszta csoportok alakulnak mindenfelé...

pont elobb olvastam , a kitekinton..hahaha lehet a gyik-et vettek a statisztika alapjaul, itt tenyleg sok a zs.idozas:)
legalabb valamiben az elen jarunk!:))
Monduk h a statisztika mennyire hiteles az is mas kerdes.
De ahhoz kepest mennyire utaljak oket, eleg sokan elnek itt.Szerintem tesznek ra magasrol maguk az erintettek.

A kis Swarcz Simon megkérdi a rabbit:
- Rabbi, mit jelent a demokrácia?
- Azt jelenti, hogy mi lenyúljuk az embereket sok-sok pénzzel. - mondja a rabbi.
- És mondd, nem haragszanak érte? - kérdi meglepődve a gyerek.
- Dehogyisnem, ezt nevezik antiszemitizmusnak.
-"vbégre" mielőtt valaki belekötne..
Bár a konkrét kérdésre eddig nem kaptam ,de a válaszok tettszettek .
Mindenkit felpontoztam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!