Szerintetek emlyik jobb orszag?
Figyelt kérdés
Nemetorszag vagy Törökorszag?
Legyszi indokoljatok is meg.
Elöre is köszönöm!
2012. márc. 22. 14:55
1/3 anonim válasza:
Ez csak attól függ, mit akarsz csinálni. Nincs olyan, hogy jobb ország. Ha heroinnal akarsz kereskedni, vagy fegyvereket akarsz venni, esetleg nyaralni, akkor irány Törökország. Ha bármi mást, Németország.
2/3 A kérdező kommentje:
Bocsanat, elirtam!
Azt szerettem volna kerdezni, hogy Magyarorszag vagy Törökorszag!
2012. márc. 22. 15:23
3/3 anonim válasza:
Én most mondok egy Törökországot, mert a jelenlegi állapotokat veszem figyelembe. A számadatok alapján az életszínvonal ugyan rosszabb, de török ismerőseim szerint az ország keleti része nagyon lehúzza az átlagot, a nagyvárosok és a tengerparti részek ha nem is a nyugati színvonalat, de a magyart bőven elérik. Törökország egy dinamikusan fejlődő ország, szemben a sajnos hanyatló Magyarországgal. Mindazonáltal én soha nem élnék ott, nekem sokszor már a magyarok konzervatívsága is kiakaszt, nem tudom mit tennék egy muszlim országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!