Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek emlyik jobb orszag?

Szerintetek emlyik jobb orszag?

Figyelt kérdés

Nemetorszag vagy Törökorszag?

Legyszi indokoljatok is meg.

Elöre is köszönöm!

2012. márc. 22. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
Ez csak attól függ, mit akarsz csinálni. Nincs olyan, hogy jobb ország. Ha heroinnal akarsz kereskedni, vagy fegyvereket akarsz venni, esetleg nyaralni, akkor irány Törökország. Ha bármi mást, Németország.
2012. márc. 22. 15:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Bocsanat, elirtam!

Azt szerettem volna kerdezni, hogy Magyarorszag vagy Törökorszag!

2012. márc. 22. 15:23
 3/3 anonim ***** válasza:
60%
Én most mondok egy Törökországot, mert a jelenlegi állapotokat veszem figyelembe. A számadatok alapján az életszínvonal ugyan rosszabb, de török ismerőseim szerint az ország keleti része nagyon lehúzza az átlagot, a nagyvárosok és a tengerparti részek ha nem is a nyugati színvonalat, de a magyart bőven elérik. Törökország egy dinamikusan fejlődő ország, szemben a sajnos hanyatló Magyarországgal. Mindazonáltal én soha nem élnék ott, nekem sokszor már a magyarok konzervatívsága is kiakaszt, nem tudom mit tennék egy muszlim országban.
2012. márc. 22. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!