Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerbia és Magyarország...

Szerbia és Magyarország kapcsolata milyen?

Figyelt kérdés

Úgy értem, én úgy tudtam, hogy Szerbia utálja Magyarországot, de nem értem.

Ha utálnak minket, akkor például a 2010-es orosz-ukrán gázcirkusznál miért Magyarországtól kértek gázt? Akkor miért nem Romániától? (Az is EU tag....)

Szerbiának érdeke hogy rosszban legyen Magyarországgal? (pl a vajdasági magyarok miatt)

Vagy pl miért tőlünk kértek gázt, ha Romániával jobban megvannak?

Szerbiának milyen a viszonya Magyarországgal?

2012. márc. 11. 09:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
31%
Es a szerbek buszke nep nem nyalnak s*gget es nem konyorognek.Buszkek magukra.De mit tudtok to Vajdasagrol ugyanmar.Itt hatarmellett vannak magyarok akik meg sem tudnak szolalni szerbul de atmesz Szabadka kornyekere nagyobb varosba olyan tokeletesen beszelek a szerbet hogy kulonmbseget nem veszel eszre.
2012. márc. 13. 12:03
 12/14 anonim ***** válasza:
75%
Nekem eddig biztos van kb.30-40 szerb ismerősöm akik közül sokan úgy néznek rám mint egy testvérre.Egy szerbbel volt eddig bajom de ő cigány volt és félig román.Én szeretem a szerbeket nagyon mert apámnak csak szerb,horvát barátai vannak akik nagyon nagyon rendesek és tudnak egy két szót magyarul :) pl. kolbász,bor,mit csinálsz
2012. márc. 13. 19:04
 13/14 anonim válasza:
61%
Kedves kérdező! Politikusnak érzed magad?
2012. ápr. 9. 18:58
 14/14 anonim válasza:
61%

Tisztelt Urak!

Szerbia egyáltalán nem utálja Magyarországot.

[link] <- a Magyar Szó meg írta, hogy milyen jó kapcsolatunk van a Magyarokkal. Mivel a tisztes politikusaink előbb szétlopták az országot nem volt mivel támogatni Vajdaságot. Mivel most már szinte az EU tagja vagyunk, csak már egy kicsit kell várni, sokkal jobb lesz a körülmény itt Vajdaságban. Illetve Vajdaságban nagyon sok olyan állam polgár van aki nem csak Szerb, hanem magyar is, és ez a jó kapcsolatok nélkül nem jött volna össze.

Szerbia legjobban a Horvátokat, és a Koszovó/Albán népet "utálja".

2017. aug. 9. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!