Mi a véleményetek Adolf Hitlerről mint államférfiról?
Nem NS propagandának használom, ha neked ennyi jött le sajnálom....De el se jutott az agyadig látom hogy pont erről beszélek: ebben az országban, hála a drága libsi-szoci vezetésnek semmiről nem lehet objektívan megírni az igazat mer az rögtön mindenféle -ista lesz. Igen, elismertem Hitler jó tulajdonságait, érdemeit. Sajnálom ha te úgy látod h a világ csak fekete és csak fehér. Sztem nem az, ahogy egyetlen ember sem. Hitler sem. Tudod mit? Holnap meg leirom a szomszéd plébános jó tulajdonságait is: akkor plébánista leszek? És ha anyámnak ismerem el az érdemeit a sok rossz tulajdonsága mellett akkor meg muterista vagyok? Gondolkozz kicsit, ne vakul dobálózz a szavakkal!
Eszem ágában nem volt propagálni, sem dicsőíteni Hitlert, vagy az eszmét! Inkább úgy látom, te nem vagy képes sehogysem különválasztani két dolgot egymástól: a gazdasági odlalát a nemzetiszocializmusnak és a lágereket pl.. Attól mert ienek voltak, attól még a gazdaság lehetett jó. Mondjam egyszerübben? Attól mert ma Mo.-n szar a gazdaság, vízilabdában még lehetünk jók! Nem értem mit nem lehet ezen megérteni.
Ki a franc az a Hans Mommsen?Csak nem egy zsidó?...
Esetleg egy elfogult baloldali históriánus?
Tipikusan úgy reagálsz mint egy agymosott neon.
Mindenki zsidó és szdszes aki nem ad neked igazat, közbe meg nyomod nagy álobjektivitással a NS propagandát-
:(
Az általad Ns propagandának titulált válaszokat nem én írtam.Mommsen pedig tényleg egy elfogult baloldali történész,olvass utána.
Mellesleg te nácizol le mindenkit,aki nem ért veled egyet.A náci progandáról fogalmad sincs egyébként,igaz a hitleri fasiszta eszméről sem.Írtam én valahol fajelméletről,élettér elméletről pl?
Johannes Öhquist egy hirhedt finn náci iró. Ugyanaz a kategoria, mint Irwing,Zundel, stb. Könyvét, a Gede testvérek forgalmazzák. Miért nem rögtön a Harcomat ajánlod ?
És még, hogy te nem vaGY NÁCI :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!