Mi a véleményetek Adolf Hitlerről mint államférfiról?
Zsidók robbantották ki az első világháborút. Hitler nem akarta hogy megvásárolják a zsidók Németországot, mint ma Magyarországot. Csak ő nemet mondott, és ezzel robbant ki. Nos, ennyi lenne. Ami pedig a Führert illeti.
Tisztelem és Becsülöm még mindig. Ja, és remek szónok is volt egyben. Aki legalább nem hazudott.
" <b> Pártállástól függetlenül mondhatjuk, hogy a 20. század legnagyobb német politikusa volt! Hadvezérnek persze gyengébb (enyhe kifejezés:!). Egy gazdaságilag nyomorba döntött országot emelet fel a világhatalmak szintjére. Megmentette a német népet a kommunista terrorbandáktól (a közkeletű kritikával szemben ez igenis komoly veszély volt, főleg az 1920-as években). A fiatal családokat és párokat olyan lakásépítési programokkal és kedvezményekkel támogatta, ami folytán egyfajta konjunktúra, a jólét korszaka köszöntött Németországra. Sajnos ezt szakította félbe durván a háború, de ez már egy másik téma...annyi biztos: mint államférfi a legzseniálisabb vezetők egyike volt. Ilyen személy ritkán születik a történelemben.</b>
Kizártnak tartom, hogy pártállástól függetlenül állítod ezeket.
Németország Hitler alatti felemelkedése hasonlított a Stalini erős Szovjetunióra. Háborű és rablás nélkül kifulladt volna a német csoda.
Megmentette Németországot a kommunizmustól, ahhoz, hogy egy sokkal pusztítóbb embertelenbb rendszert építsen ki.
Hát akkor inkább ne mentette volna meg.
Megszakította a német jólétet az a gonosz háború ? :) Nahát...azért ehhez is pofa kell. :(
"Németország Hitler alatti felemelkedése hasonlított a Stalini erős Szovjetunióra. Háborű és rablás nélkül kifulladt volna a német csoda.
Megmentette Németországot a kommunizmustól, ahhoz, hogy egy sokkal pusztítóbb embertelenbb rendszert építsen ki.
Hát akkor inkább ne mentette volna meg.
Megszakította a német jólétet az a gonosz háború ? :) Nahát...azért ehhez is pofa kell. :("
Egyáltalán nem hasonlított a szovjetunió iparosításához! A szovjetben föld alatti pincékbe és nyomortanyákba kényszerültek százezrek, hol volt Németországban kolhoz? kérdezem én...azt mondod háború és rablás nélkül kifulladt volna a német csoda...ehhez kell a pofa hallod:( A német csoda 1939-ig tartott! hol volt 1939 előtt német háború vagy német rablás? ha meg tudod válaszolni akkor köszönöm, de nem fogod tudni megmondani! Arról meg megint lehetne vitatkozni h meik volt a pusztítóbb, a nemzetiszocializmus vagy a kommunizmus? Elég szomorú ha szted a nemzetiszocializmus! A kommunizmus áldozatai? Az semmi? Az nem számit mert apuci-anyuci mai napig bent ül a pártböróban? Közel 100 millió (láger, gulág), stb. Igenis Némeotrszágban jólét volt, amit a háború szakított félbe! Az autópályát ki építettte? Hm? A Szu.-ban hol épült autópálya? A Volkswagent ki csinálta? Az első panelházakat, munkásnegyedeket ki csinálta?
Nem vagyok én elfogult a 3. Birodalommal, sem Hitler-imádó nem vagyok, de felháborít, hogy azért mert a háború alatt csinált néhány dolgot, amit nem kellett volna (láger, stb., úgyis tudja mindenki mire gondolok), azért a háború előtti eredményeit is elvitatják! Nem dicsőítem, de ami az ő érdeme azt ne próbáljuk már eltussolni!
Tehát szerinted ha nem lettek volna lágerek akkor a nemzeti szocializmus tulajdonképpen egy haladó eszme lett volna ?
Te tényleg a gyakori kérdések oldalt NS propagandára akarod használni ?
Aki objektív,az máris náci...Honnan ismerős ez nekem...
Ja megvan.Volt valami párt Magyarországon,asszem úgy hívták,hogy szdsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!