Hogy akarnak a hiteleseken segíteni, ha állandóan olyan kritériumokat szabnak, amiben a hiteles már az első lépésnél belebukik?
Például:Ne legyen 180 napnál hosszabb idejű az elmaradás.Édes jó istenem,,,hát egy bajba jutott hiteles,pontosan azért bajba jutott hiteles,mert nem képes tovább fizetni a törlesztőt.Nyílvánvaló,hogy három hónapnál hosszabb ideje kínlódik a szerencsétlen.
Aztán:Az eszközkezelő megvásárolja a lakásokat,majd az önkormányzat,ezt követően vissza adja bérbe..Feltétel:Minimum kettő gyerek,és rendszeres szociális segélyezés.Na,ettől nagyobb baromságot már nem is találhattak volna ki.És aki minimálbérrel,vagy egy picivel többel rendelkezik,az tudja fizetni az eredeti törlesztő háromszorosát?Természetesen nem.Miféle segítségek ezek?itt volt például a végtörlesztés,ami ugye lefutott már.Ezzel is mit értek el az átlag lakosság körében?Legyártottak a több ezer hajléktalant,mert az átlagember eladta a lakását,csak megmeneküljön.Szegény párák,fel sem fogták,hogy onnantól kezdve hajléktalanok lettek.
Argumentum ad verecundiam.....
Érdekes amit mond ,de nem abszolút gazság még Róna is tévedhet.
Egyébként nagy elismert szakértők kedvelt szokása a többséggel szemben ellenvéleményt megfogalmazni ,mert ők megtehetik.
Egy szakértő nem szakértő ezt ti is tudjátok.Több elismert közgazdász véleménye a témában?
"Egy szakértő nem szakértő"
-és egy 'fecske nem csinál nyarat...csak,hogy itt egyre több a fecske,méghozzá jogot végzett tanult 'fecskék.
Szerte az országban perek folynak és egyre több,sőt messzebb megyek,már volt pozitív bírósági döntés a közelmúltban,a szerződés érvényességét illetően.Azért mondom:Látogatni kell az ehhez a témához kapcsolódó oldalakat,és jobban tanulmányozni,én is ezt tettem, és meglepő dolgokat olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!