Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogy akarnak a hiteleseken...

Hogy akarnak a hiteleseken segíteni, ha állandóan olyan kritériumokat szabnak, amiben a hiteles már az első lépésnél belebukik?

Figyelt kérdés

Például:Ne legyen 180 napnál hosszabb idejű az elmaradás.Édes jó istenem,,,hát egy bajba jutott hiteles,pontosan azért bajba jutott hiteles,mert nem képes tovább fizetni a törlesztőt.Nyílvánvaló,hogy három hónapnál hosszabb ideje kínlódik a szerencsétlen.

Aztán:Az eszközkezelő megvásárolja a lakásokat,majd az önkormányzat,ezt követően vissza adja bérbe..Feltétel:Minimum kettő gyerek,és rendszeres szociális segélyezés.Na,ettől nagyobb baromságot már nem is találhattak volna ki.És aki minimálbérrel,vagy egy picivel többel rendelkezik,az tudja fizetni az eredeti törlesztő háromszorosát?Természetesen nem.Miféle segítségek ezek?itt volt például a végtörlesztés,ami ugye lefutott már.Ezzel is mit értek el az átlag lakosság körében?Legyártottak a több ezer hajléktalant,mert az átlagember eladta a lakását,csak megmeneküljön.Szegény párák,fel sem fogták,hogy onnantól kezdve hajléktalanok lettek.

2012. márc. 8. 21:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Bebizonyított tény,hogy átlettünk verve,annyi svájci frank nem is létezett az országban,mint amennyi hitel szerződést készítettek erre vonatkozólag.Keressél már olyan hitelest,aki látott alpesi valutát,amikor megtörtént az átutalás.Nem fogsz találni,mindenki forintban vette fel,illetve kapta."

Senki nem lett átverve. Deviza alapú hitelt vettél fel. Te X frankot vettél fel, de forintban kérted a folyósítást, Y frank a havi törlesztőd, de forintban kérted a fizetést. Ez a deviza alapú hitel lényege. Olvasd el a saját szerződésedet.

2012. márc. 9. 18:45
 12/23 A kérdező kommentje:
Akkor te valószínüleg okosabb,és tájékozottabb vagy mint egy nemzetközileg elismert közgazdász professzor,aki ezt bizonyítékokkal is alátámasztotta.Most csak ezt az egy személyt elmlítem.És még vannak sokan mások is,akik ugyanezen a véleményen vannak,egész nyugodtan tájékozódj,és keress rá a neten.
2012. márc. 9. 20:10
 13/23 anonim ***** válasza:

18.45-ös

És szerinted nem a jelenlegi kormány bűne,hogy emberek ezrei nem tudják rendesen fizetni a törlesztőrészletüket?Most ne azt vegyük alapul,hogy akinek 40 ezerrel indult,annak ma 120 ezer,vagy még több is..ne ezt.Vegyük alapul,hogy nincsenek munkahelyek,százával szünnek meg,ezáltal százával,ezrével kerülnek az emberek az utcára.Nos,akkor ki a hibás?A hiteles aki amikor felvette volt munkahelye,volt fizetése,és kitudta gazdálkodni azt a ku@a törlesztőt?

2012. márc. 9. 20:47
 14/23 A kérdező kommentje:

57%-os

"Megkérdezhetem mire kellett az a három milka amit annyira fontos volt felvenni?"

-Persze.

2007-ben végre sikerült elválnom,és a férjemé volt a lakás fele,amit a bíróság is megitélt neki.Nem hogy nem akart elmenni,ráadásul még a nyakunkon is élősködött.Majd,hogy kerek legyen a történet,az új barátnőjét is ide hozta lakni.Sajnos semmit nem tudtam csinálni,sem én, sem a gyerekeim.Ekkor előállt azzal az ötlettel,ha adok neki 3 millió forintot,és egyben lemondok a gyerektartásról is,akkor azonnal elmegy.Mivel nem vagyok telel gazdag rokonokkal,barátokkal,fizetésből élek,így maradt a bank.Na,így úszott el az életem....

2012. márc. 9. 20:59
 15/23 anonim ***** válasza:
54%

Ki az a közgazdász professzor, aki ilyet mondott? Én is közgazdász vagyok, de annak nagyon szemfényvesztés szaga van.

Nem kell mindent a kormányra fogni, de igaz, a rossz gazdaságpolitika tehet az árfolyam-ingadozásról, és a befektetők kiábrándulásáról. A hitelfelvevők oldalán is van sok durva példa, a törlesztőt kicentizve bevállalni 20 évet sem volt bölcs dolog. A helyzet korántsem olyan vészes, a média nyilván felkapja a legdurvább eseteket, csak sokan azt hiszek, hogy az az átlag.

2012. márc. 9. 22:12
 16/23 A kérdező kommentje:

Hogy ki az a közgazdász professzor aki ilyet mondott,hogy átlettünk verve?

"Dr.Róna Péter közgazdász-jogász professzor"

az Oxfordi egyetemen is tanít.Gondolom nem beszélhet hülyeségeket,és feltételezem tökéletesen átlátja a helyzetet.Ezenkívül. Dr Czirmes György ügyvéd,és Dr.Léhmann György ügyvéd akik úgyszintén azon a véleményen vannak,hogy az egész svájci frank alapu hitelezés,egy átverés volt.Mindenkit kivétel nélkül átráztak a bankok,most meg a szerződéseket lobogtatva vissza élnek a helyzetükkel.Nem véletlenül folynak tárgyalások a bíróságokon,ennek is utána nézhetsz ha nem hiszed.

2012. márc. 10. 10:07
 17/23 anonim ***** válasza:

Róna Pétert tisztelem, ő nagyon jól látja a helyzetet, ezért is furcsa, hogy ilyet mondott volna. A másik két embert nem ismerem, de majd utánanézek.

Ettől függetlenül fenntartom, hogy a bankok nem vágtak át senkit, hiszen a szerződést minden fél önként írta alá, és a szerződést be kell tartani. Ez több mint kétezer éve így van.

2012. márc. 10. 12:21
 18/23 A kérdező kommentje:
Egész nyugodtan nézd meg.A Echo tévében nyilatkozott már többször erről a témáról.A you-Tube-n az összes ehhez kapcsolódó interjút megnézheted,csak győzd.....
2012. márc. 10. 18:04
 19/23 anonim ***** válasza:
Azon az Echon, ahol a Szaniszló is van? Ajjaj...
2012. márc. 10. 18:08
 20/23 anonim ***** válasza:
Bizony meglepő következtetésre jutott,én is láttam a tévében.Ott részletesen elmagyarázta,hogy a hitelesekkel valójában mit is tettek a bankok,tisztességtelen szerződéseket írtak alá,és tökéletesen mindegy,hogy mi állt az "apróbetűs" részben.
2012. márc. 10. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!